İmmobile ve Silva'nın ardından Süper Lig'in yıldızı da imzayı attı! Kartal bir bombayı daha patlattı...

İmmobile ve Silva'nın ardından Süper Lig'in yıldızı da imzayı attı! Kartal bir bombayı daha patlattı...

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Yeni sezon çalışmalarını Giovanni van Bronckhorst yönetiminde sürdüren Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Gabriel Paulista, Rafa Silva ve İmmobile gibi yıldız isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, bu kez Süper Lig'in genç yıldızıyla anlaşmaya vardı.

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'in yıldız ismiyle anlaşmaya vardı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Kartal, Süper Lig'e veda eden Karagümrük'ün genç yıldızı Can Keleş transferi için oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya vardı.

Kartal'ın Fatih Karagümrük'e 2.5 milyon euro + başarı bonusu ödeyeceği belirtildi. Karagümrük ile el sıkışan siyah-beyazlı ekibin genç yetenek ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. 22 yaşındaki genç yeteneğin kısa süre içerisinde sağlık testinden geçmesi bekleniyor.

22 yaşındaki genç yetenek, geçtiğimiz sezon İstanbul ekibinde 39 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 5 gol 4 asiste imza attı. Kartal'ın bu transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Can Keleş imzayı atıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN