Icardi'den Galatasaray'a büyük kıyak! Arjantin'in 22 yaşındaki yıldızı İstanbul'a geliyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun

Icardi'den Galatasaray'a büyük kıyak! Arjantin'in 22 yaşındaki yıldızı İstanbul'a geliyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Yaz transfer dönemine bomba bir giriş yapan sarı-kırmızılı yönetimin orta saha arayışı devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu transfer haberini duyunca heyecana boğulacak. Icardi'den Galatasaray'a büyük kıyak! Arjantin'in 22 yaşındaki yıldızı İstanbul'a geliyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yaşayan Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde tekrardan şampiyon olmak isteyen sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları sürüyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Icardi'den Galatasaray'a büyük kıyak! Arjantin'in 22 yaşındaki yıldızı İstanbul'a geliyor. İmzalar atıldı, hayırlı uğurlu olsun.

ICARDI'DEN GALATASARAY'A BÜYÜK KIYAK

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Uzun zamandır orta saha arayışında olan sarı-kırmızılarda beklenen hamle geldi. Arjantin basını, sarı-kırmızılıların Boca Juniors takımının 22 yaşındaki yıldızı için devreye girdiğini duyurdu. Galatasaray'ın gol makine Icardi'nin ise bu transfere dahil olduğu ve vatandaşını ikna ettiği ileri sürüldü.

yeni-proje-2024-07-27t134230-600.jpg

ARJANTİN'İN 22 YAŞINDAKİ YILDIZI İSTANBUL'A GELİYOR! İMZALAR ATILDI, HAYIRLI OLSUN

Piyasa değeri 14 milyon euro olarak gözüken Fernandez'in kulübüyle sözleşmesi 2028 yılında sona erecek. Ama mukavelesinde '13 milyon euro'ya serbest' kalır maddesi var. Sarı-kırmızılı yönetim bu açığı kullanmayı planlıyor. Ayrıca transferde Mauro İcardi'nin de devreye girdiği belirtiliyor.

yeni-proje-2024-07-27t134242-389.jpg

Hem 8 hem 10 numarada oynayabilen 1.79 boyundaki yıldızı Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye istediği belirtildi. Ama Aslan'ın bir adım önde olduğu dile getiriliyor. 'Yeni Alex' olarak lanse edilen Fernandez için temaslar sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN