Hayatı boyunca Galatasaray forması giymek istemişti! Okan Buruk 23 yaşındaki yıldızı takımdan gönderdi. Arkadaşlarıyla vedalaştı

Hayatı boyunca Galatasaray forması giymek istemişti! Okan Buruk 23 yaşındaki yıldızı takımdan gönderdi. Arkadaşlarıyla vedalaştı

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldız takıma taze kan olarak gelirken kimlerin ayrılacağı merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Hayatı boyunca Galatasaray forması giymek istemişti! Okan Buruk 23 yaşındaki yıldızı takımdan gönderdi. Arkadaşlarıyla vedalaştı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer mesaisine devam eden sarı-kırmızılılarda takıma veda eden yeni isim belli oldu. Hayatı boyunca Galatasaray forması giymek istemişti! Okan Buruk 23 yaşındaki yıldızı takımdan gönderdi. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

HAYATI BOYUNCA GALATASARAY FORMASI GİYMEK İSTEMİŞTİ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Hücum hattına birçok transfer gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son haber ise taraftarları şaşkına çevirdi. Yeni sezona kısa bir süre kala kadro planlamasına devam eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Halil Dervişoğlu'na gelen kiralama teklifini kabul etti. Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Halil Dervişoğlu için harekete geçen Konyaspor, sarı-kırmızılı ekipten olumlu yanıt aldı.

yeni-proje-2024-07-26t115835-654.jpg

OKAN BURUK 23 YAŞINDAKİ YILDIZI TAKIMDAN GÖNDERDİ! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un yeni sezonda kadroda düşünmediği yerli isimlerden birisi olan Halil Dervişoğlu, Trendyol Süper Lig ekibi Konyaspor'un transfer listesine girdi. Ligin başlamasına az bir süre kala kadro planlamasını dikkatli yapmaya çalışan Okan Buruk forma şansı vermeyeceği Halil Dervişoğlu'na, Konyaspor'dan gelen teklifi kabul etti. Galatasaray'da forma giydiği maçlarda taraftarların büyük eleştirisine maruz kalan Halil Dervişoğlu sezon ortasında Hatayspor'a kiralanmıştı.

yeni-proje-2024-07-26t115921-988.jpg

Halil Dervişoğlu geride bıraktığımız sezonda, Galatasaray ve Hatayspor formalarıyla toplamda 31 maça çıktı. Halil Dervişoğlu maçlarda 4 gol ve 1 asist üretti. Halil Dervişoğlu'nun, Galatasaray ile olan mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılında sona eriyor. 24 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri ise 1 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN