Hasan Arat'tan Fenerbahçe'ye büyük kıyak! Ali Koç PSG'nin yıldız orta sahasını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Hasan Arat'tan Fenerbahçe'ye büyük kıyak! Ali Koç PSG'nin yıldız orta sahasını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde, Fred'in sakatlanmasıyla orta saha arayışı sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Hasan Arat'tan Fenerbahçe'ye büyük kıyak! Ali Koç PSG'nin yıldız orta sahasını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçen son puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde Fred'in gidişiyle birlikte orta saha arayışı sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Hasan Arat'tan Fenerbahçe'ye büyük kıyak! Ali Koç PSG'nin yıldız orta sahasını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

HASAN ARAT'TAN FENERBAHÇE'YE BÜYÜK KIYAK

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Orta saha arayışında olan sarı-lacivertlilerde beklenen haber geldi. PSG'den yaptığı transferle ses getiren Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, bu sefer Fenerbahçe için kolları sıvadı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Fransız devi PSG'nin İspanyol teknik direktörü Luis Enrique'nin kararıyla satış listesine koyduğu Danilo Pereira ile ilgilendiği öne sürüldü.

yeni-proje-2024-08-24t171444-225.jpg

ALİ KOÇ PSG'NİN YILDIZ ORTA SAHASINI GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Sarı-lacivertli takımın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun da stoper de görev yapabilmesi nedeniyle vatandaşının transferine onay verdiği belirtildi. Ayrıca sarı-lacivertli kurmayların kısa süre içerisinde Fransız ekibiyle görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Kanarya'nın, PSG ile kontratı sezon sonunda sona erecek 32 yaşındaki futbolcunun transferini düşük bir bonservis bedeli karşılığında bitirmek istediği de gelen haberler arasında.

yeni-proje-2024-08-24t171514-226.jpg

Geçen sezon Fransız temsilcisiyle 34 maçta sahaya çıkan tecrübeli oyuncu, 1 gol ve 1 asiste imza attı. Deneyimli oyuncunun güncel verilere göre piyasa değeri 8 milyon Euro olarak biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN