Hasan Arat kesenin ağzını açtı! Beşiktaş PSG'den bir yıldız daha transfer ediyor. Bonservissiz imzayı attı geliyor

Hasan Arat kesenin ağzını açtı! Beşiktaş PSG'den bir yıldız daha transfer ediyor. Bonservissiz imzayı attı geliyor

Beşiktaş'ta yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk için emin adımlarla ilerlemek isteyen siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Daha önce PSG'den Cher Ndour'uyu transfer eden Kara Kartal'dan flaş bir hamle geldi. Hasan Arat kesenin ağzını açtı! Beşiktaş PSG'den bir yıldız daha transfer ediyor. Bonservissiz imzayı attı geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Hasan Arat kesenin ağzını açtı! Beşiktaş PSG'den bir yıldız daha transfer ediyor. Bonservissiz imzayı attı geliyor.

HASAN ARAT KESENİN AĞZINI AÇTI

Beşiktaş yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta sahaya ek takviyede bulunmak isteyen siyah-beyazlı ekipten sürpriz bir hamle geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş'ın Cher Ndour'un ardından PSG'den Juan Bernat'ı kısa süre içerisinde kadrosuna katabileceği öğrenildi.

yeni-proje-2024-08-15t123408-224.jpg

BEŞİKTAŞ PSG'DEN BİR YILDIZ DAHA TRANSFER EDİYOR! BOSERVİSSİZ İMZAYI ATTI GELİYOR

PSG'den Beşiktaş'a Fransız kulübünden sürpriz bir öneri geldi. Luis Enrique tarafından kadro dışı bırakılan ve genç takımla idmanlara devam eden Bernat, Beşiktaş'a teklif edildi. Siyah beyazlıların da transfere sıcak baktığı öne sürüldü. Geçen sezonu Benfica'da geçiren 31 yaşındaki sol bek için bir kaç hafta öncesine kadar Genoa ve Las Palmas takımlarının devrede olduğu iddia ediliyor. Valencia'dan Bayern Münih'e oradan da PSG'ye giden İspanyol Milli Takım oyuncusu için Al-Khelaïfi'nin Başkan Hasan Arat'a söz verdiği konuşuluyor. Bernat'ı ikna etmeleri durumunda Beşiktaş herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

yeni-proje-2024-08-15t123353-883.jpg

PSG'nin 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki İspanyol sol bek 2023-24 sezonunda Portekiz ekibi Benfica ile toplam 7 maça çıkan Juan Bernat gol ve asist katkısı yapamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN