Hasan Arat kapıyı göstermişti! Pılını pırtısını toplayıp gidiyor

Hasan Arat kapıyı göstermişti! Pılını pırtısını toplayıp gidiyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile yeni bir düzen kurarak şampiyon olmak isteyen siyah-beyazlılarda transfer mesaisi sürüyor. Birçok yıldızı renklerine bağlayan Kara Kartal'dan bir bomba daha geldi. Hasan Arat kapıyı göstermişti! 24 yaşındaki yıldız oyuncu pılını pırtısını toplayıp gidiyor. Arkadaşlarıyla vedalaştı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberi geldi. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirecek. Hasan Arat kapıyı göstermişti! 24 yaşındaki yıldız oyuncu pılını pırtısını toplayıp gidiyor. Arkadaşlarıyla vedalaştı.

HASAN ARAT KAPIYI GÖSTERMİŞTİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Yeni sezon öncesi birçok yıldızı transfer eden siyah-beyazlılarda sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Ünlü gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Trendyol Süper Lig ekiplerinden lider Beşiktaş, İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea'de forma giyen 19 yaşındaki Brezilyalı kanat futbolcusu Angelo'nun transferinde sona yaklaştı. Siyah-Beyazlı ekip bir yabancı futbolcunun takımdan ayrılması durumunda bu oyuncuyu açıklaması bekleniyor. Ayrılması beklenen futbolcu ise Jackson Muleka.

yeni-proje-2024-08-21t132151-962.jpg

24 YAŞINDAKİ YILDIZ OYUNCU PLINI PIRTISINI YOPLAYIP GİDİYOR! ARKADAŞLARIYLA VEDAAŞTI

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst tarafından Antalyaspor maçı kadrosuna dahil edilmeyen Demokratik Kongolu futbolcuya Suudi Arabistan, İngiltere ve Fransa'dan teklif var. İngiltere'den kapıyı Watford çalarken Suudi Arabistan'dan da Al-Khoolod günler önce Beşiktaş'la şartlarda büyük ölçüde anlaşsa da Muleka'yı ikna edememişti. Beklenen açıklama ise Yağız Sabuncuoğlu'ndan geldi.

yeni-proje-2024-08-21t132200-911.jpg

Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Al-Kholood ile anlaşmaya varan Jackson Muleka İstanbul'a geldi ve vize işlemlerine başladı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN