Hasan Arat bir bombayı daha patlattı! Pazartesi günü İstanbul'da olacak: Kartal'a 7 milyon euroluk savunmacı...

Hasan Arat bir bombayı daha patlattı! Pazartesi günü İstanbul'da olacak: Kartal'a 7 milyon euroluk savunmacı...

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, 7 milyon euroluk savunma oyuncusuyla el sıkıştı. Kartal'ın yeni transferi Pazartesi günü İstanbul'da olacak.

Trendyol Süper Lig'e 2'de2 yaparak başlayan Beşiktaş, bir bombayı patlattı. Kartal'ın yeni transferi Pazartesi günü İstanbul'da olacak.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir bombayı daha patlattı. Kartal, savunma hattına bir takviye daha yaptı.

Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Kartal, Alman ekibi Augsburg forması giyen Felix Uduokha transferinde mutlu sona ulaştı.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Alman savunma oyuncusunun Pazartesi günü İstanbul'da olması ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Alman ekibinde 33 karşılaşmada görev alan 26 yaşındaki savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 gole imza attı.

Felix Uduokhai İstanbul'a geldi, tesisleri gezdi - Duhuliye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN