Harry Kane'in kupasız kariyeri devam ediyor

Harry Kane'in kupasız kariyeri devam ediyor

İspanya, EURO 2024'ün finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek kupayı kazandı. İngiltere'nin kaptanı Harry Kane, kariyerine kupasız devam etmek zorunda kaldı.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) heyecan sona erdi. İspanya, dev finalde İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Boğalar böylelikle turnuva tarihinde tüm maçlarını kazanarak mutlu sona ulaşan ilk ekip oldu.

Resim

İngiltere ise bir kupa finalinden daha eli boş döndü. Turnuvanın en büyük hayal kırıklığı ise Harry Kane oldu. Dünyaca ünlü forvet oyuncusu, EURO 2020 ve 2024 finallerinde oynadığı 181 dakika boyunca sadece 1 şut çekti, rakip ceza sahasında 1 kez topla buluştu ve topa sadece 58 kez dokundu.

Resim

İngiltere'nin kaptanı Harry Kane, kariyerine kupasız devam etmek zorunda kaldı.

Tottenham Hotspur ile kupasız geçen yıllara rağmen Bayern Münih, geçen yaz 100 milyon pound ödeyerek Kane'i kadrosuna katmıştı. Ancak İngiliz yıldız, 11 yıl üst üste Almanya şampiyonu olan Bayern Münih'te ilk sezonunda kupa kazanmayı başaramadı.

Harry Kane'in kariyer özeti:

- 2019 Şampiyonlar Ligi finalini kaybetti.

- 2 kez İngiltere Lig kupası finali kaybetti.

- EURO 2020 finalini kaybetti.

- Almanya Süper Kupası'nı kaybetti.

- Bayern Münih, Kane geldikten sonra 12 yıllık şampiyonluk serisini kaybetti.

- EURO 2024 finalini kaybetti.

''YİNE YAPAMADIK!''

EURO 2024'ü ikinci sırada tamamlayan İngiltere'de kaptan Harry Kane, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade eden Kane, yaptığı açıklamada "Şu anda hepimizin nasıl hissettiğini kelimelere dökmek zor. Zor bir maçtı. Geri dönmek için iyi mücadele ettik ve bunun üzerine koymaya çalıştık. Maçı son dakikalarda kaybetmek gerçekten çok zor. Tüm turnuva boyunca geriden geldik, bu maçta da öyle. Bir sonraki adımı atıp maçı kazanamadık. İlk yarıda mücadele ettik. Topu tutamadık. İkinci yarı daha iyiydik ve golü bulduk. Bir orta ile yakalandık ve bu da final oldu. Bu kaçırılmış bir fırsat. Bu finallere ulaşmak kolay değil. Geldiğinde kabul etmek zorundasınız ve biz yine yapamadık. Bu son derece acı verici ve uzun süre acısını çekeceğiz. Gareth Southgate gidecek ve karar vermek için zaman ayıracak. Onun için kazanmak istiyorduk'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN