Göztepe'nin efsanesi geri döndü! Yağız Sabuncuoğlu son dakika olarak duyurdu: 3+1 yıllık anlaşma yapıldı, hayırlı olsun

Göztepe'nin efsanesi geri döndü! Yağız Sabuncuoğlu son dakika olarak duyurdu: 3+1 yıllık anlaşma yapıldı, hayırlı olsun

Süper Lig'in köklü takımlarından olan Göztepe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldız ile anlaşmaya varan sarı-kırmızılılarda transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Göztepe'nin efsanesi geri döndü! Yağız Sabuncuoğlu son dakika olarak duyurdu. 3+1 yıllık anlaşma yapıldı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Göztepe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Yeni sezona çalkantılı giriş yapan sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Göztepe'nin efsanesi geri döndü! Yağız Sabuncuoğlu son dakika olarak duyurdu. 3+1 yıllık anlaşma yapıldı, hayırlı olsun.

GÖZTEPE'NİN EFSANESİ GERİ DÖNDÜ

Süper Lig ekibi Göztepe, kaleci transferi için eski oyuncusu Mateusz Lis ile görüşmelere başladı. Göztepe, Arda Özçimen’in yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağının belirlenmesinin ardından Portekizli kaleci Rui Patrício ile görüşmelerini sonlandırdı. Sarı-kırmızılılar, zaman kaybetmemek için geçen sezon takımda başarılı bir performans sergileyen Lis’e yöneldi. Beklenen haber ise sonunda geldi.

yeni-proje-2024-08-21t113103-578.jpg

YAĞIZ SABUNVUOĞLU SON DAKİKA OLARAK DUYURDU: 3+1 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI!

Southampton ile birlikte Göztepe’yi yöneten Sport Republic şirketi, 27 yaşındaki kalecinin İzmir ekibine dönmesine onay verdi. Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Gözetepe taraftarına öüjdeli haberi verdi. Sabuncuoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

yeni-proje-2024-08-21t113130-193.jpg

"Göztepe, Southampton forması giyen Mateusz Lis ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardı. Polonyalı kaleci bu akşam İzmir'de olacak ve yarın sağlık kontrolünden geçip resmi imzayı atacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN