Göztepe'nin başına talih kuşu kondu! 20 yaşındaki genç Türk yetenek Avrupa devine gidiyor. Hayırlı uğurlu olsun

Göztepe'nin başına talih kuşu kondu! 20 yaşındaki genç Türk yetenek Avrupa devine gidiyor. Hayırlı uğurlu olsun

Göztepe'de yeni sezon öncesi kadro çalışmaları başladı. Tekrardan Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren sarı-kırmızılı ekipte transfer çalışmaları devam ediyor. Süper Lig'de başarı elde etmek isteyen köklü kulüpten ilk transfer haberi geldi. Taraftarlar bu haberi duyunca heyecana boğulacak. Göztepe'nin başına talih kuşu kondu! 20 yaşındaki genç Türk yetenek Avrupa devine gidiyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'e tekrardan çıkma başarısı gösteren Göztepe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Takımdan birçok futbolcunun ayrılması beklenirken sürpriz bir transfer haberi geldi. Göztepe'nin başına talih kuşu kondu! 20 yaşındaki genç Türk yetenek Avrupa devine gidiyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GÖZTEPE'NİN BAŞINA TALİH KUŞU KONDU

Göztepe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Süper Lig'e tekrardan çıkma başarısı gösteren sarı-kırmızılılarda yaz transfer dönemi için çalışmalar başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Hazal Palavar'ın haberine göre, Göztepe'nin 20 yaşındaki yıldızı Taha Altıkardeş'e Vereno, Torino ve Anderlet resmi tekliflerde bulundu.

yeni-proje-2024-07-16t011154-481.jpg

20 YAŞINDAKİ GENÇ TÜRK YETENEK AVRUPA DEVİNE GİDİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Süper Lig’e yeni yükselen İzmir ekibinin, yüksek bir teklif gelmesi halinde genç stoperin transferine izin verebileceği öğrenildi.

yeni-proje-2024-07-16t011135-406.jpg

Taha Altıkardeş, dönemin Bursaspor yönetimi tarafından Ocak 2022 tarihinde yeşil beyazlı takımda oynayan Kerem Şen ve Batuhan Kör ile birlikte toplam 32 milyon liraya Trabzonspor’a satılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN