Göztepe yenilgisi sonrasında Uğurcan Çakır'dan çarpıcı açıklama! "Herkes kaçak oynamaya başladı, utanç duyuyorum..."

Göztepe  yenilgisi sonrasında Uğurcan Çakır'dan çarpıcı açıklama! "Herkes kaçak oynamaya başladı, utanç duyuyorum..."

Göztepe deplasmanından yenilgiyle ayrılan Trabzonspor'da takım kaptanı Uğurcan Çakır, maçın ardından çarpıcı açıklamalara imza attı.

Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Göztepe'nin konuğu olan Trabzonspor, son dakikada yediği golle rakibine 2-1 mağlup oldu. Müsabakanın büyük bölümünü 10 kişi oynayan Göztepe'ye mağlup olan Trabzonspor'da takım kaptanı Uğurcan Çakır, maçın ardından çarpıcı açıklamalara imza attı.

İzmir'den eli boş dönen Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, maçın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Takım arkadaşlarına eleştiriler yönelten tecrübeli eldiven "Maça istediğimiz gibi başladık. Baskı yapacaklarını biliyorduk iyi çıktık 15 dakika. Kırmızı karttan sonra birden bizim oyun planımız çöktü. Herkes kaçak oynamaya başladı. bugün daha çok isteyen Göztepe’ydi. Bizim adıma utanç duyuyorum. Herkesin empati yapıp kendisini sorgulaması lazım. Daha çok beraber hareket etmek lazım. Arkadaşın için bir şeyleri vermek çok önemli. Utanç duyuyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN