Gol yolları IcardI’ye emanet

Gol yolları IcardI’ye  emanet

Milli arada sakatlığını atlatan Galatasaray’ın yıldızı Victor Osimhen, Antalyaspor ile oynanacak müsabakada riske edilmeyecek. Sarı-Kırmızılı ekipte, Mauro Icardi’nin formayı alması beklenirken Arjantinli golcü, Cimbom’u hücum organizasyonlarında sırtlayan isim olacak.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Galatasaray’da milli aranın ardından girilecek sıkışık fikstür için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekipte, hücum hattında sakatlığı bulunan isimler teknik heyeti zora soksa da geniş kadronun meyveleri bu süreçte toplanacak. Galatasaray’da özel program dahilinde çalışmalara başlayan Victor Osimhen’in ne zaman sahalara döneceği merak konusuydu. Nijeryalı golcünün Antalyaspor mücadelesi öncesinde durumu belli oldu. Cimbom, Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçına hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılarda merak edilen konuların başında da Victor Osimhen’in durumu geliyor. Kısa sürede kalitesini gösteren Nijeryalı golcü, sonrasında ise bir sakatlık geçirdi. Yaşadığı kas sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalan yıldız forvet, milli arada sakatlığını atlattı. Bireysel antrenmanlara başlayan Osimhen, özel program dahilinde takımdan ayrı çalıştı.

Milli arada takımdan ayrı çalışan 25 yaşındaki oyuncunun, riske etmemek adına Antalyaspor karşılaşmasında forma giymeyecek. Teknik direktör Okan Buruk’un asıl hedefi ise Victor Osimehn’i, 28 Ekim’de Beşiktaş ile oynanacak derbi mücadelesine yetiştirmek. Cimbom’da söz konusu süreç boyunca Osimhen’in yerine ileri uçta Mauro Icardi forma şansı bulacak.

Icardi, son oynanan Alanyaspor maçında sahada kaldığı süre boyunca hiç şut çekmedi. Bunun doğal bir sonucu olarak da maçı 0 gol beklentisi ile tamamladı. Arjantinli yıldız, yaşancak süreci fırsat olarak görürken kulüp tarihinin en golcü ismi olmak için de bu süreçte şansını zorlayacak. Galatasaray’da Mauro Icardi, kulüp tarihinin en golcü yabancı futbolcuları arasında üçüncü sırada yer alıyor. Arjantinli futbolcu, 15 gol daha atması halinde 72 gollü Gheorghe Hagi’yi geçerek ilk sıraya yükselecek.

Galatasaray’da sakatlığı bulunan bir diğer isim de Barış Alper Yılmaz. Teknik direktör Okan Buruk, milli oyuncuyu Antalyaspor karşısında kullanamayacak. Ancak Barış Alper’in Beşiktaş ile oynanacak kritik müsabakada görev almasına kesin gözü ile bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN