Gol kralı Trabzonspor'a veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Gol kralı Trabzonspor'a veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, gol kralı ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Thomas Meunier, Nicolas Pépé, Montasser Lahtimi, Dimitrios Kourbelis ve Joaquín Fernández ile yollarını ayıran Trabzonspor, bir yıldızıyla daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalmayı, Süper Lig'de ise şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen bordo-mavili ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Mehmet Topal yönetimindeki Rumen ekibi Petrolul Ploiești, Trabzonspor forması giyen Poyraz Yıldırım’ı transfer listesine aldı. Rumen ekibinin Türk yöneticilerinin genç yıldız için Ertuğrul Doğan ve Abdullah Avcı ile bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Geçen sezon U19 Süper Lig'inde Trabzonspor forması altında 18 karşılaşmada görev alan 17 gole imza atarak sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

Genç oyuncular ile çalışmayı sevmeyen Abdullah Avcı'nın golcü oyuncunun takımdan ayrılmasına sıcak baktığı ileri sürüldü.

Poyraz Efe Yıldırım Milli Takıma Davet Edildi - Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN