Gökhan Özoğuz'dan tepki toplayan 'Galatasaray' açıklaması! 'Siyasete alet olmuş bir kulübe...'

Gökhan Özoğuz'dan tepki toplayan 'Galatasaray' açıklaması! 'Siyasete alet olmuş bir kulübe...'

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz dün akşam verdiği konserde 102 puanlı şampiyon Galatasaray'ı hedef alarak sarı-kırmızılı camianın 'siyaset desteğiyle' şampiyon olduğunu öne sürdü.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz dün akşamki konserinde Galatasaray'ı hedef alarak sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı. Özoğuz'un açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Fenerbahçe taraftarlığıyla bilinen Özoğuz, dün akşam sahne aldığı konserde Galatasaray'ın 'siyaset desteğiyle' şampiyon olduğunu öne sürerek sarı-kırmızılı camiayı hedef aldı.

Geçmişte ezeli rakibine saygı duyduğunu belirten Özoğuz, Galatasaray'ın artık siyasete alet olduğunu vurgulayarak bu nedenle sarı-kırmızılı kulübe saygı duymadığını belirtti.

Özoğuz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Takım, takım kültürü demektir. Biz Fenerbahçeli olarak, abimle birlikte Fenerbahçe semtinde büyüdük. Öyle bir kültür vardı ki, onun için biz sinirlendiğimizde küfür ederdik ama normalde Fenerbahçe kültüründe her zaman için rakip takıma saygı duymak vardı. Evvelden saygı duyardık ama ben hiçbir zaman siyasete alet olmuş bir takıma saygı duymayacağım"

Özoğuz'un Galatasaray'a yönelik bu açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarların yoğun tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN