Genç futbolcu, sıkıştığı aracında yanarak hayatını kaybetti! Feci ölüm, yakınlarını yasa boğdu

Çeşitli takımlarda forma giyen 25 yaşındaki futbolcu, sisli yolda çarpışıp alev alan otomobilinden çıkamayarak feci şekilde yaşamını yitirdi. İşte detaylar...

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Kayıkçılar yol ayrımında Ramazan G. (19) idaresindeki otomobil, çöken sis nedeniyle futbolcu Musa Şen'in (25) otomobiline sol arkadan çarptı. Her iki araç yaşanan kaza sonucunda yanmaya başladı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobilleri söndürdü.

Sağlık ekibi, otomobilinde sıkışan Musa Şen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan diğer sürücü Ramazan G. ise ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Musa Şen'in cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından morga götürüldü.

futbolcu-musa-sen-kimdir-kac-yasinda-oldu-mu-hangi-takimlarda-oynadi-10.jpg

KULÜPLERDEN TAZİYE MESAJI

Musa Şen'in forma giydiği kulüplerden taziye mesajı yayınlandı.

Mesajda, "2022-2023 Sezonunda futbol takımımızın formasını terleten Musa Şen kardeşimizin, elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kulübümüz , Musa Şen kardeşimizin sevenlerine ve Kayıkçılar Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne baş sağlığı, ailesine sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

Musa Şen, Çaycuma ilçesine bağlı Geriş köyünde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Kalabalık topluluğun katıldığı cenaze törenine; Musa Şen'in yakınları, dostları, futbolcular ile çok sayıda kişi katıldı.

Hayatını kaybeden genç futbolcu Şen için ilk olarak evinin önünde Kur'an-ı Kerim okundu, ardından dua edildi. Musa Şen'in cenazesi daha sonra Geriş Köyü Merkez Camii'ne getirildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Musa Şen, gözyaşları arasında defnedildi.

futbolcu-musa-sen-kimdir-kac-yasinda-oldu-mu-hangi-takimlarda-oynadi-6.jpg

futbolcu-musa-sen-kimdir-kac-yasinda-oldu-mu-hangi-takimlarda-oynadi-2.jpg

futbolcu-musa-sen-kimdir-kac-yasinda-oldu-mu-hangi-takimlarda-oynadi-9.jpg

futbolcu-musa-sen-kimdir-kac-yasinda-oldu-mu-hangi-takimlarda-oynadi-4.jpg

futbolcu-musa-sen-kimdir-kac-yasinda-oldu-mu-hangi-takimlarda-oynadi-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN