Gareth Southgate'ten tarihi başarısızlık

Gareth Southgate'ten tarihi başarısızlık

İspanya, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek kupayı kazandı. İngiltere'nin genç teknik direktörü Gareth Southgate, İspanya yenilgisiyle tarihi bir başarısızlığa imza attı.

Almanya'nın ev sahipliğinde 14 Haziran'da başlayan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024), Berlin Olimpiyat Stadı'nda İspanya ile İngiltere arasında yapılan final maçıyla sona erdi. İspanya'nın 2-1 kazandığı karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenlendi. İkinci olan İngiltere'nin teknik direktörü Gareth Southgate, üzüntü yaşadı.

Resim

Turnuva boyunca oynattığı futbolla eleştirilerin odağında olan Gareth Southgate, tarihi bir başarısızlığa imza attı. Southgate, Avrupa Şampiyonası tarihinde iki final kaybeden ilk teknik direktör oldu. İngiltere, evinde düzenlenen EURO 2020'de finalde İtalya'ya kaybetmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN