Gareth Southgate'in İngiltere'si kaybetmiyor

Gareth Southgate'in İngiltere'si kaybetmiyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarı final maçında Hollanda'yı 2-1 mağlup eden İngiltere adını finale yazdırdı ve İspanya'nın rakibi oldu. İngilizlerin sürekli eleştirilen teknik direktörü Gareth Southgate, Hollanda zaferiyle müthiş bir istatistiğe imza attı.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. İngiltere, yenik duruma düştüğü maçta Hollanda'yı son dakika golüyle 2-1 mağlup ederek finale yükseldi. İngiltere ile İspanya arasındaki final maçı, 14 Temmuz'da oynanacak.

Resim

Turnuva boyunca oynattığı futbol nedeniyle eleştirilerin odağında olan Gareth Southgate, İngiltere'nin Hollanda galibiyetiyle birlikte müthiş bir istatistiğe imza attı. Gareth Southgate, Avrupa Şampiyonası tarihinde İngiltere Milli Takımı ile normal sürede oynadığı 13 maçta da kaybetmedi. Southgate'in tek yenilgisi EURO 2020 finalinde penaltı atışları sonucu İtalya'ya karşı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN