Galatasaray'ın yeni transferi Batshuayi'den açıklamalar

Galatasaray'ın yeni transferi Batshuayi'den açıklamalar

Galatasaray'ın, Fenerbahçe'den transfer ettiği Michy Batshuayi, açıklamalarda bulundu. Belçikalı yıldız, Galatasaray forması giyeceği için çok gururlu olduğunu ifade etti. Batshuayi, forma rekabetine gireceği Mauro Icardi için de övgü dolu sözler kullandı.

Trendyol Süper Lig'in son iki şampiyonu Galatasaray, yaz transfer döneminin ilk hamlesini Michy Batshuayi ile yapmıştı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray forması giyen ilk yabancı futbolcu olarak tarihe geçen Batshuayi, iddialı açıklamalarda bulundu.

''GALATASARAY'DAYIM, GURURLUYUM!''

Resim

Transfer süreci hakkında konuşan Mİchy Batshuayi, ''Çok güzel bir transfer süreci gerçekleşti. Galatasaray birkaç seneden beri beni istiyordu. Galatasaray forması giydiğim için gurur duyuyorum. Yönetim gerekenleri yaptı ve ben de Galatasaray'dayım'' ifadelerini kullandı.

''ICARDI'NİN VİZYONU GENİŞ''

Resim

Michy Batshuayi, Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi hakkında da konuştu. Belçikalı yıldız, Icardi ile yaşayacağı forma rekabeti için ''İyi olan taraf iki oyuncunun iyi işler yapmasıyla beraber takım içindeki seviyenin yükselmesidir. Bu da takıma olumlu yansır. Icardi büyük bir oyuncu. Çok kaliteli biri. Mauro ile benim özelliklerim farklı. Ben güçlü ve hızlıyım, onun oyun vizyonu geniş. Gol atmak için uygun bir ortam. Birbirimizi tamamlayan forvetleriz. Bunun hocaya ve takıma yansıması pozitif olacak. Birbirimizle anlaşırsak sonuçları güzel olacak. Kampta bu ilişkinin gelişmesi ve uyumu için çalışıyoruz.

İki forvet daha iyi, tek forvet zor oluyor. Bazen forvetler tek oynar, 2-3 defansla birlikte oynar. Bu kilidi açmak için ikili oynamak daha kolay oluyor. Maça göre değişiklikler olabilir. Hocamıza herkes çok güveniyor. En doğru çözümü bulacağına inanıyorum."

Mich Batshuayi, sözlerini ise ''Galatasaray taraftarı inanılmaz. Galatasaray formasıyla evimizde gol atmak için sabırsızlanıyorum'' ifadeleriyle sonlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN