Galatasaray'ın sol bekine 1.83'lük Viking! Dursun Özbek 20 yaşındaki yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'ın sol bekine 1.83'lük Viking! Dursun Özbek 20 yaşındaki yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys takımına kendi sahasında 1-0 mağlup olarak elenen sarı-kırmızılılarda transfer haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'ın sol bekine 1.83'lük Viking! Dursun Özbek 20 yaşındaki yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'e geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Bu sezon oynadıkları futbolla taraftarlar tarafından ağır eleştiri alan sarı-kırmızılılarda transfer haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika haberi ise gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray'ın sol bekine 1.83'lük Viking! Dursun Özbek 20 yaşındaki yıldızı ikna etti getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY'IN SOL BEKİNE 1.83'LÜK VİKİNG

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda sol bek arayışı devam ediyor. Bu doğrultuda yeni bir adım atan yönetimden flaş bir hamle geldi. A Spor'da yer alan habere göre Teknik direktör Okan Buruk, maç sonrası özellikle sol bek bölgesinin güçlendirilmesini istedi.

yeni-proje-2024-08-29t121111-811.jpg

DURSUN ÖZBEK 20 YAŞINDAKİ YILDIZI İKNA ETTİ GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Cimbom, Molde forması giyen Mathias Lovik'i liste başına yazdı. Sarı-kırmızılılar 20 yaşındaki sol beki, tıpkı Sacha Boey'de olduğu gibi parlatıp kazanç sağlamak istiyor.

yeni-proje-2024-08-29t121125-659.jpg

Norveçli bek geçtiğimiz sezon 31 maça çıkarken 4 gol - 5 asistlik katkı sağladı ve 2 bin 377 dakika sahada kaldı. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 3.2 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN