Galatasaray'ın orta sahasına Uruguaylı dinamo! Okan Buruk 16 yaşındaki yıldızı alıp getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'ın orta sahasına Uruguaylı dinamo! Okan Buruk 16 yaşındaki yıldızı alıp getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da transfer mesaisi devam ediyor. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu geniş tutmak isteyen sarı-kırmızılılar, orta saha arayışına devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'ın orta sahasına Uruguaylı dinamo! Okan Buruk 16 yaşındaki yıldızı alıp getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer mesaisine devam eden sarı-kırmızılılarda orta saha arayışı devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın orta sahasına Uruguaylı dinamo! Okan Buruk 16 yaşındaki yıldızı alıp getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY'IN ORTA SAHASINA URUGUAYLI DİNAMO

Galatasaray Şampiyonlar Ligi için yoğun bir transfer dönemini geçiriyor. Elindeki kadrosunu bozmadan ek takviyeler yapan sarı-kırmızılılarda orta saha arayışı devam ederken sürpriz bir transfer haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, 16 yaşında gelecek vadeden bir Uruguaylı oyuncu ile yakından ilgileniyor. şte ayrıca iki Avrupa devinin daha radarında olan ve şuan CA Peñarol U19 takımında oynayan genç orta saha oyuncusu.

yeni-proje-2024-08-14t114349-328.jpg

OKAN BURUK 16 YAŞINDAKİ YILDIIZ ALIP GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

German Barbar, 2007 doğumlu bir oyuncu olarak fiziksel gücü ile ortaya çıkan bir isim. Ayrıca otoriteler onu, idolü olan Fede Valverde'ye benzetmekten çekinmiyor. Bu yaz Uruguay'ın U-20 takımı ile L'Alcudia turnuvasının finalinde Arjantin'i mağlup ettiği maçta kritik gole imza atan oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Kendisinden üç yaş büyük oyuncular ile oynamasına rağmen başarılı geçirdiği ve kupanın Uruguay'a gelmesinde büyük rol oynadığı L'Alcudia turnuvasında hem fiziksel gücünü test etmişti, hem de onu izleyen büyük kulüplere kendini ispatlamış olmuştu.

İspanyol medyasında oyuncu ile ilgilenen büyük takımlardan birinin Galatasaray olduğu söyleniyor. Gelecek vadeden yeteneği aynı zamanda Real Madrid ve Benfica da gözlem halinde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN