Galatasaray'ın ilgilendiği Richard Rios'un değeri 76 milyon sterlin

Galatasaray'ın ilgilendiği Richard Rios'un değeri 76 milyon sterlin

Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takan Richard Rios'un bonservis bedeli belli oldu. Galatasaray'ın da ilgilendiği Kolombiyalı yıldız için 76 milyon sterlin istendi.

Trendyol Süper Lig'de son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yaz transfer döneminde çalışmalarına devam ediyor. Orta sahada Lucas Torreira'nın yanına bir '8' numara arayan Sarı-Kırmızılılar, rotasını Brezilya'ya çevirdi.

Galatasaray'ın Yeni Hedefi: Richard Rios - Yeni Malatya Gazetesi

Galatasaray, Palmeiras'ın Kolombiyalı yıldızı Richard Rios'u listesine aldı. Ancak Brezilya basınından gelen haberler iç açıcı değil. Everton ve Manchester United da Galatasaray'ın da listesinde bulunan Richard Rios'u transfer etmek istiyor. Palmeiras, Kolombiyalı yıldızının değerini 76 milyon sterlin olarak belirledi.

Richard Rios, Kolombiya'nın final oynadığı COPA America'da göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN