Galatasaray'ın efsane teknik adamı Eric Gerets, sarı-kırmızılı taraftarları üzüntüye boğdu: Sağlığım kötüye gidiyor!

Galatasaray'ın efsane teknik adamı Eric Gerets, sarı-kırmızılı taraftarları üzüntüye boğdu: Sağlığım kötüye gidiyor!

2012 yılında beyin kanaması geçiren Galatasaray'ın Belçikalı efsane teknik adamı Eric Gerets, sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamalar ile sarı-kırmızılı taraftarları üzüntüye boğdu. Sarı-kırmızılı taraftarlar 2006 yılında Galatasaray'a kazandırdığı tarihi şampiyonlukla taraftarların sevgilisi haline gelen Gerets'e sosyal medyadan destek oldular.

Galatasaray'ın Belçikalı eski teknik direktörü Eric Gerets, sağlık durumu hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Katar ekiplerinden Lekhwiya'da teknik direktörlük yaparken 2012 yılında beyin kanaması geçiren 68 yaşındaki tecrübeli teknik adamın açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarları üzüntüye boğdu.

2012 yılında beyin kanaması geçiren efsane teknik adam, o dönem "Bir sabah kalktığımda sağ bacağımda ağrı hissettim. Takım doktoruna göründüm. Bir ambulans çağırarak beni hastaneye götürdü. Beyin kanaması geçirdiğim anlaşıldı. Belçika’ya gitmek istedim ama mümkün olmadı. Gitmeden 3 hafta beklemem gerekti." açıklamasında bulunmuştu.

gerets.jpg

'HER GEÇEN GÜN SAĞLIĞIM KÖTÜYE GİDİYOR'

Yıllar sonra Fransız basınına konuşan başarılı çalıştırıcı, sağlık durumunun her geçen gün kötüye gittiğini vurgulayarak "Her geçen gün sağlığım biraz daha kötüye gidiyor gibi hissediyorum. Bedenim eskisi gibi değil. Dengemi korumakta zorlanıyorum ve günde birkaç kez düşüyorum. Yüzümü günde 10 kez bir yerlere çarpıyorum. Ama bütün bunlara rağmen hala hayattayım." ifadelerini kullandı.

2015'TE EMEKLİ OLDU

Belçikalı çalıştırıcı 2015 yılında “Artık tamamen bıraktım. Sağlık sorunlarım nedeniyle bu kararı almak zorunda kaldım” açıklamasıyla teknik direktörlüğü bıraktığını duyurmuştu.

GALATASARAY'DA TARİHİ ŞAMPİYONLUK

Avrupa Kupası kazanan ilk Belçikalı futbolcu unvanının da sahibi olan Gerets, 2005-2007 yıllarında Galatasaray'ı çalıştırdı. Sarı-kırmızılı ekipte aldığı başarılı sonuçlarla taraftarların sevgilisi haline gelen efsane teknik direktör özellikle 2005-2006 sezonunda 83 puanla Galatasaray'ı şampiyon yaparak adını sarı-kırmızılı kulübün tarihine yazdırmıştı.

Sarı-kırmızılı ekipte 91 maça çıkan efsane teknik adam bu karşılaşmalarda 50 galibiyet 22 beraberlik ve 10 beraberlik aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN