Galatasaray'ın efsane isimleri Okan Buruk'u bu sözlerle uyardı! "Son maçlarında kazanırken dahi..."

Galatasaray'ın efsane isimleri Okan Buruk'u bu sözlerle uyardı! "Son maçlarında kazanırken dahi..."

Süper Lig'in lideri Galatasaray, bu akşam evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Dev maça saatler kala sarı-kırmızılı ekibin efsane isimleri Okan Buruk'a uyarılarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Galatasaray, bu akşam Beşiktaş'ı konuk edecek. Bu sezon Süper Lig'de yenilgi almayan iki takımın maçı öncesinde nefesler tutuldu. Son olarak Elfsborg maçında büyük bir sürprize imza atarak 3'lü savunma ile sahaya çıkan Okan Buruk'un derbiye de 3'lü savunma ile çıkacağı iddia edilirken sarı-kırmızılı ekibin efsane isimleri Buruk'a uyarılarda bulundu.

Avrupa Ligi'ndeki Elfsborg maçında büyük bir sürprize imza atarak 3'lü savunma ile sahaya çıkan Okan Buruk, Elfsborg maçının ardından düzenlediği basın toplantısında derbiye de bu anlayışla çıkabileceğinin sinyallerini vermişti.

Dev derbiye saatler kala sarı-kırmızılı ekibin efsane isimleri Hasan Şaş ve Hamza Hamzaoğlu, Buruk'a uyarılarda bulunarak derbiye 3'lü savunma ile çıkılmaması yönünde tavsiyelerde bulundu.

"DERBİYE 3'LÜ ÇIKMAZ"

Hasan Şaş, Buruk'a "Üçlü savunma; çok pratik gerektiren, çok antrenman gerektiren, en az 6 maç oyuncuların birlikte bu taktikle oynamasını gerektiren bir taktik. Icardi'nin oyun kurduğunu gördük, birçok kişinin yerini değiştiren bir taktik. Bunu yapmak zor. Barış Alper gücüyle tek başına kurtardı ama Yunus çok güçsüz kaldı kanat tarafında." seslendi.

Hamza Hamzaoğlu ise şunları söyledi:

"Her ne kadar son maçlarında kazanırken dahi zorlansa da ben derbide Galatasaray'ı avantajlı görüyorum. Okan Hoca'nın elindeki kadro, Beşiktaş ile kıyasladığımızda biraz daha ağır basıyor. Beşiktaş'ın da performansını yok sayamayız, çok iyi bir sezon geçiriyorlar. İki tane mağlup olmayan takım karşı karşıya gelecek. Okan Hoca'nın derbide 3'lü savunma ile çıkacağını düşünmüyorum. 4-2-3-1 ya da bir sürpriz yapıp 4-4-2 çıkacaktır. Beşiktaş'a karşı çok deneyim yaşamadığı bir sistemle çıkacağını düşünmüyorum, belki maç içinde dönebilir. Icardi ve Osimhen'i de bir arada oynarken oldukça verimli görüyorum. İkisi de çok akıllı oyuncular, asist özelliği olan oyuncular. Ancak benim şahsi düşüncem yan yana oynatmaktansa önlü arkalı oynatmak daha mantıklı bu ikiliyi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN