Galatasaray'ın bir numaralı ismi taraftarlara kötü haberi resmen verdi! 'Yetişmesi zor...'

Galatasaray'ın bir numaralı ismi taraftarlara kötü haberi resmen verdi! 'Yetişmesi zor...'

Yaz transfer döneminde yalnızca Batshuayi'yi kadrosuna katarak beklenen takviyeleri yapamayan Galatasaray'da transferlerden sorumlu yönetici İbrahim Hatipoğlu, kötü haberi duyurdu.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon çalışmalarını Okan Buruk yönetiminde sürdürüyor. Transfer döneminin açıldığı günden bu yana sadece Batshuayi'yi kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekipte transferlerden sorumlu yönetici İbrahim Hatipoğlu, sarı-kırmızılı camiaya kötü haberi verdi.

Transfer döneminin açıldığı günden bu yana beklenen takviyeleri yapamayan sarı-kırmızılı ekipte Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak kötü haberi resmen duyurdu.

Transferlerin ilk kamp dönemine yetişmeyeceğini açıklayan Hatipoğlu, şunları söyledi:

"Cenk Ergün profesyonel olarak görüşmeleri yürütüyor. Ben ve Maruf Güneş de yönetici olarak çaba gösteriyoruz. Başkanımız bizzat sürecin içinde. Her noktayla ilgili bilgiler veriyoruz. Birçok oyuncu ismi yazılıyor. Bu çağda görüşmelerin saklanabilmesi mümkün değil. Bunun sadece Galatasaray tarafı yok. Diğer kulüp, oyuncu, menajer tarafı da var. Bu kadar insanın işin içinde olduğu bir yerde gizliliği sağlayabilmek çok önemli bir zorluk. Bu gizlilik belli yerlerde elimizi güçlü kılıyor. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Çok ciddi çalışıyoruz. Şu an bitirmek istesek bitirebileceğimiz hem sağ bek hem orta saha var. Transferi 'Bitirdim' dedikten en az üç gün sonra KAP'a bildirebiliyorsunuz. Sözleşmeler gidip geliyor. Emin olun hem sağ bekte hem de orta sahada bugün 'Tamam' desek imza atabileceğimiz seçenekler var. Alternatifli ve birbirinden iyi oyuncular var. Hepsiyle ilgili şartları öğrenip karar vermek istediğimiz için hala birine 'Tamam' demedik"

Galatasaray’da İbrahim Hatipoğlu’dan transfer sözleri! İsim isim açıkladı

BU KAMPA YETİŞMESİ ZOR

Görüştüğümüz oyuncuların tamamı ya EURO 2024'te veya Kupa Amerika'da oynadı ya da kendi takımlarıyla kampta. Bu oyuncuların hiçbiri boşta, antrenmansız değil. Anlaşsak bile kampa gelmeleri mümkün değil. Bu adamlar ya milli takım iznindeler ya kampta oldukları için kesinleşmeden gelemezler ya da Kupa Amerika'da oynuyorlar. Kampa yetişmemesi bir problem değil. Geçmişte boşta, bonservissiz oyuncularla görüşmeler yaptığımız için kampa yetişmeleri çok önemliydi. Çünkü bir takımla antrenman yapmıyorlardı. Bugün alacağımız oyuncular, hazır gelecektir. Bence bu kampa yetişmesi zor ama ikinci kampa yetişir"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN