Galatasaray'ın bir numaralı ismi kötü haberi resmen duyurdu! 'Üzgünüz ama bu saatten sonra...'

Galatasaray'ın bir numaralı ismi kötü haberi resmen duyurdu! 'Üzgünüz ama bu saatten sonra...'

Yaz transfer döneminin en etkisiz takımlarından olan Galatasaray'da Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, sarı-kırmızılı camiaya kötü haberi verdi.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transferde beklentilerin altında kaldı. Yaz transfer döneminin açıldığı günden bu yana yalnızca Belçikalı golcü Batshuayi'yi kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekipte Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, camiaya kötü haberi verdi.

Yeni sezona Okan Buruk yönetiminde hazırlanan Galatasaray, transfer operasyonunda beklentilerin altında kaldı. Aslan'ın Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, sarı-kırmızılı ekibin transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulunurken taraftarlara kötü haberi verdi.

Fransız ekibi Rennes formasını terleten Désiré Doué transferi için Fransız ekibiyle anlaşıldığını açıklayan Hatipoğlu, oyuncunun artan talepleri nedeniyle bu transferden vazgeçildiğini açıkladı.

"ÜZGÜNÜZ AMA BU SAATTEN SONRA..."

Galatasaray Youtube kanalına konuşan Hatipoğlu, 19 yaşındaki savunma oyuncusunun artık Galatasaray'ın transfer listesinde yer almadığını duyurarak şunları söyledi:

"Öncelikle taraftarlarımız bizi eleştirmekte haklılar. Biz bir hedef koymuştuk bunu kamp dönemine yetiştireceğiz diye bir hedefle yola çıktık. Ancak gelişmeler, transfer süreçlerindeki zorluklar nedeniyle bu hedefimize bir miktar gecikmeyle devam ediyoruz. Buradaki tek amacımız hata yapmadan Galatasaray için en doğru şartlarda en doğru oyuncuları belirlemek. Bu sene çok büyük bir transfer listemiz yok. 2 mevki için transfer çalışmaları yapıyoruz. Burada da hocamızın belirlediği önemli isimler var. Bu isimler hep kendi takımlarında hem milli takımlarda görev alan, öyle takımlarının da kolay kolay vazgeçmek istemediği oyuncular. Belki süreci uzatan sebeplerden bir tanesi bu. Bir başkası kamuoyu, gündem, baskı ve haberler arttıkça talepler değişiyor. Birtakım ilave istekler ortaya çıkıyor.

Galatasaray’da İbrahim Hatipoğlu’dan transfer sözleri! İsim isim açıkladı

Özellikle son birkaç gündür üzerinde yoğunlaşılan Doue ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Aslında süreç son derece planladığımız şekilde yürüyordu kulübü Rennes ile bir anlaşmaya vardık. Hala geçerli bir anlaşmamız var. Bu süreçteki desteklerinden dolayı ben çok teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte bizimle çok yakın bir iş birliği içerisinde oldular. Ancak oyuncunun yakınındaki kişiler her geçen gün farklı taleplerle süreci biraz daha zora soktular. Burası Galatasaray Spor Kulübü. Bir transfer gerçekleştirecekse burada bizim için de önemli olan kurallar ve şartlar var. Bu noktalar sürekli zorlandığı için bu transfer uzadı. Bizim listemizde olan önemli oyunculardan biriydi. Ancak gelinen noktada bu talepler artık Galatasaray Spor Kulübü’nün bu oyuncu ile olan görüşmelerini sonlandırması gerektiği bir noktaya getirdi. Üzgünüz ama bu saatten sonra Galatasaray Spor Kulübü’nün transfer listesinde adı geçen oyuncu bulunmuyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN