Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! Dursun Özbek 30 milyon euroluk dünya starını bedavaya getiriyor. Hayırlı olsun

Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! Dursun Özbek 30 milyon euroluk dünya starını bedavaya getiriyor. Hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılardan flaş bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! Dursun Özbek 30 milyon euroluk dünya starını bedavaya getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda flaş bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! Dursun Özbek 30 milyon euroluk dünya starını bedavaya getiriyor. Hayırlı olsun.

GALATASARAY'IN BAŞINA TALİH KUŞU KONDU

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle forvet hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılardan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Fotospor'da yer alan habere göre Al Hilal, daha önce sağlık raporlarını isteyen Galatasaray'a, Neymar'ı göndermeyi önerdi. Kısa süre önce Cancelo ile sözleşme imzalayan şimdi de Kingsley Coman'a imza attırmak isteyen Al-Hilal gaza bastı. Ve Galatasaray için Neymar iddiası gündeme bomba gibi düştü.

yeni-proje-2024-08-30t112105-582.jpg

DURSUN ÖZBEK 30 MİLYON EUROLUK DÜNYA STARINI BEDAVAYA GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Hali hazırda elinde 9 yabancısı olan (Bono, Koulibaly, Renan Lodi, Cancelo, Neves, Milinkovic-Savic, Neymar, Malcom ve Mitrovic) ve Coman'ı da alırsa 10 yabancıya ulaşacak olan Al-Hilal 2 yabancı oyuncusuna veda etmek zorunda. İddialara göre Al Hilal, Neymar'ı bir şekilde elden çıkarmak istiyor... Avrupa'dan Brezilya'ya, Katar'dan ABD ve Meksika'ya kadar pek çok ülkeye önerdi. Bazı dönüşler aldı.

yeni-proje-2024-08-30t112049-254.jpg

Galatasaray aylar önce Neymar'ın sakatlık raporlarıyla ilgili olarak Al-Hilal kulübünden bilgiler istedi. İddialara göre Al Hilal'in Neymar'ı önerdiği takımlar arasında Galatasaray da bulunuyor. Kısa süre önce Neymar menajeri aracılığıyla kendisini FC Barcelona'ya önerdi ancak Hansi Flick, Nico Williams'ı tercih ettiğini Neymar'ı istemediğini iletti. Görüşme bile yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN