Galatasaray'ı tek başına şampiyon yapacak 10 numara! 40 maçta 23 gol 8 asisti var

Galatasaray'ı tek başına şampiyon yapacak 10 numara! 40 maçta 23 gol 8 asisti var

Driens Mertens'e yapılan oyuncu/antrenör teklifini beklemeye koyulan Galatasaray yönetimi 10 numara arayışlarına koyuldu. Sarı Kırmızılı yönetime yakın olan bazı menajerlerin Fransız yıldızı teklif ettiği öğrenilirken, transferde son kararı Okan Buruk'un vereceği kaydedildi.

Galatasaray'da ana hedef geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi transferde nokta atışı yapabilmek. Bu amaçlara yönelik yönetim, gelen futbolcu önerileri sonrası teknik direktör Okan Buruk ile detaylı bir transfer toplantısı gerçekleştirdi.

nabil-fekir-galatasaray.jpg

Bu toplantıda önümüzdeki sezon için eksik noktalar belirlendi. Teknik direktör Okan Buruk bizzat takviye istediği bölgeleri yönetime iletti.

MENAJERLER GALATASARAY YÖNETİMİNE TEKLİF ETTİ

Bu mevkilerin en başında ise 10 numara mevkisi olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekibe ise flaş bir öneri geldi. Menajerler, Galatasaray yönetimi ile temas kurmaya başladı. Bu oyuncunun ise Nabil Fekir olduğu öğrenildi.

OKAN BURUK'UN ONAYI BEKLENİYOR

Fransız oyuncunun Okan Buruk'un istediği türde bir futbolcu olduğu belirtildi. Fekir de Real Betis'ten ayrılmak istiyor. Bu bilgiler ışığında harekete geçen yönetim yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Buruk'un onayı doğrultusunda sarı-kırmızılılar İspanyol ekibi ile temaslara başlayacak.

16 MAÇTA 2 ASİST

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Fekir'in Real Betis ile sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Real Betis'te bu sezon 16 maçta süre bulan Fekir, 2 asist yaptı.

Asist ve gol sayısında sadece bu sezon bazı problemler yaşayan Fekir'in geçmiş rakamları ise çok iyi. İşte Cezayir kökenli yıldızın istatistikleri;

22-23: 20 maç 6 gol 3 asist
21-22: 47 maç 10 gol 10 asist
20-21: 38 maç 5 gol 6 asist
19-20: 33 maç 7 gol 7 asist
18-19: 39 maç 12 gol 9 asist
17-18: 40 maçta 23 gol 8 asist

Devre arasında Galatasaray'dan Real Betis'e transfer olan Bakambu ile sık sık görüş alış verişinde bulunduğu söylenen Fekir'in Sarı Kırmızılı takım hakkında son derece olumlu referanslar aldığı bildirildi. 2016-17 sezonunda Lyon'da oynarken UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelen kadronun içerisinde yer alan Fekir, Rachid Ghezzal'la birlikte forma giyiyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN