Galatasaray'dan yılın transfer bombası! Liverpool'un 22 yaşındaki yıldızı imzayı atıyor. Okan Buruk müjdeyi verdi, hayırlı olsun

Galatasaray'dan yılın transfer bombası! Liverpool'un 22 yaşındaki yıldızı imzayı atıyor. Okan Buruk müjdeyi verdi, hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılı ekipten peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan yılın transfer bombası! Liverpool'un 22 yaşındaki yıldızı imzayı atıyor. Okan Buruk müjdeyi verdi, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekorlarını altüst ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekipten yeni bir transfer haberi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray'dan yılın transfer bombası! Liverpool'un 22 yaşındaki yıldızı imzayı atıyor. Okan Buruk müjdeyi verdi, hayırlı olsun.

GALATASARAY'DAN YILIN TRANSFER BOMBASI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Özellikle orta sahayı güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar gözünü İngiltere'ye çevirdi. Yeni Şafak'ın haberine göre; Galatasaray, Liverpool forması giyen Ryan Gravenberch'i gündemine aldı.

yeni-proje-2024-07-27t131219-219.jpg

LIVERPOOL'UN 22 YAŞINDAKİ YILDIZI İMZAYI ATIYOR! OKAN BURUK MÜJDEYİ VERDİ, HAYIRLI OLSUN

Sarı-kırmızılılar, Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyen Hollandalı orta sahayı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Yeni teknik direktör Arne Slot'un kadroda düşünmediği Gravenberch ayrılığa sıcak bakıyor. Başkan Dursun Özbek ve transferden sorumlu yönetici Cenk Ergün bu transferi bitirmek için İngiltere'ye gidecek.

yeni-proje-2024-07-27t131316-043.jpg

Ryan Gravenberch geçtiğimiz sezon Liverpool formasıyla çıktığı 38 maçta 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 35 milyon Euro olan Hollandalı futbolcunun sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN