Galatasaray'dan Trabzonspor'a tarihe geçecek transfer çalımı! Fırtına'nın eski yıldızı: Aslan'dan sürpriz transfer hamlesi...

Galatasaray'dan Trabzonspor'a tarihe geçecek transfer çalımı! Fırtına'nın eski yıldızı: Aslan'dan sürpriz transfer hamlesi...

Yeni sezonda 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0 mağlup olarak sezona şok bir yenilgiyle başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı ekibin, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü.

Okan Buruk yönetiminde üst üste iki Süper Lig şampiyonluğu elde ederek şampiyonluk sayısın 24'e yükselten Galatasaray, Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Derbideki hezimetin ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fanatik'in haberine göre; Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Galatasaray, Fransız ekibi Lille ile yollarını ayıran milli yıldız Yusuf Yazıcı'yı gündemine aldı. Aslan'ın milli yıldız ile ciddi şekilde ilgilendiği öne sürüldü.

Fransız ekibinde ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Yazıcı'nın Galatasaray ile masaya oturduğu iddia edildi.

Okan Buruk'un hücumda pek çok pozisyonda görev alabilen milli yıldızın transferi konusunda istekli olduğu ileri sürüldü. Geçen sezon Lille forması altında 41 karşılaşmada görev alan Yusuf Yazıcı, takımına 12 gol 4 asistlik katkı sundu.

Yusuf Yazıcı, Lille tarihine geçti- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN