Galatasaray'dan tarihi transfer hamlesi! Yer yerinden oynayacak... 194 gol 119 asist! Dünya yıldızı imzaya hazır...

Galatasaray'dan tarihi transfer hamlesi! Yer yerinden oynayacak... 194 gol 119 asist! Dünya yıldızı imzaya hazır...

Mart ayında son günlere girilmesiyle gelecek sezonun transfer planlamasına başlayan Galatasaray, gözünü İtalyan dünya yıldızına dikti.

Süper Lig'i ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen Galatasaray, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı. Aslan, dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de 24. kez şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen Galatasaray, hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Sezon başından bu yana bazı oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalyan dünya yıldızına dikti.

A Spor'un haberine göre; MLS ekibi Toronto FC formasını terleten İtalyan yıldız Lorenzo Insigne, Avrupa'ya dönmek istiyor. İtalyan yıldızın bu hedef doğrultusunda menajerine yetki verdiği ve Galatasaray ile masaya oturmasını istediği öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin İtalyan golcünün transferine sıcak baktığı iddia edildi. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan İtalyan süper yıldız, 2022 yılının yaz transfer döneminde İtalyan devi Napoli'den ayrılarak MLS ekibine imzayı attı.

Toronto forması altında 37 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda takımına 13 gol 6 asistlik katkı sundu. İtalyan golcü, futbol hayatı boyunca ise 592 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 192 gol 119 asiste imza attı.

Süper yıldız, İtalya formasını ise 54 karşılaşmada terletirken ülkesine 10 gol 10 asistlik katkı sundu. Mertens'in, Napoli'den takım arkadaşının Galatasaray'a transfer olması konusunda olumlu rapor sunduğu iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN