Galatasaray'dan Süper Lig'i sallayacak transfer! Abdülkerim gidiyor Trabzonspor'un 21 yaşındaki yıldızı geliyor. İmzalar atıldı

Galatasaray'dan Süper Lig'i sallayacak transfer! Abdülkerim gidiyor Trabzonspor'un 21 yaşındaki yıldızı geliyor. İmzalar atıldı

Galatasaray'da kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Özellikle stoper hattında sorunlar yaşayan sarı-kırmızılı ekip, Abdülkerim Bardakcı'nın ayrılık ihtimalini göz önüne alarak flaş bir hamlede bulundu. Taraftarlar bu transfer haberi ile heyecana boğulacak. Galatasaray'dan Süper Lig'i sallayacak transfer! Abdülkerim gidiyor Trabzonspor'un 21 yaşındaki yıldızı geliyor. İmzalar atıldı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da kadro planlaması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak dev kulüplerin radarına giren Abdülkerim Bardakcı'nın takımdan ayrılması durumunda ek bir takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılardan flaş bir hamle geldi. Galatasaray'dan Süper Lig'i sallayacak transfer! Abdülkerim gidiyor Trabzonspor'un 21 yaşındaki yıldızı geliyor. İmzalar atıldı.

GALATASARAY'DAN SÜPER LİG'İ SALLAYACAK TRANSFER

Galatasaray transfer mesaisine tüm hızıyla devam ediyor. Stoper bölgesine ek bir takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılılar sürpriz bir hamle geldi. Takvim'in haberine göre, Galatasaray Abdülkerim Bardakcı'ya gelen teklifler nedeniyle harekete geçti. Sarı kırmızılı takımın yıldız oyuncunun satılması durumunda bu mevkiye Ajax'ın genç stoperi Ahmetcan Kaplan'ı transfer etmeyi düşündüğü ifade ediliyor.

yeni-proje-2024-08-15t120541-056.jpg

ABDÜLKERİM GİDİYOR TRABZONSPOR'UN 21 YAŞINDAKİ YILDIZI GELİYOR! İMZALAR ATILDI

Milli futbolcunun Türkiye'ye dönmesi durumunda öncelik hakkının Trabzonspor'da olduğu kaydedildi. Ancak sarı kırmızılı kurmayların Trabzonspor ile görüşüp bu sorunu çözebileceği de gelen haberler arasında.

yeni-proje-2024-08-15t120601-096.jpg

Ağustos 2022'de 9,5 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'dan Hollanda ekibine transfer olan 21 yaşındaki stoperin kontratı 2027 yılında sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN