Galatasaray'dan sağ beke fırtına transfer! Messi'nin sağ kolu imzayı attı geliyor. Okan Buruk bayram ediyor, hayırlı olsun

Galatasaray'dan sağ beke fırtına transfer! Messi'nin sağ kolu imzayı attı geliyor. Okan Buruk bayram ediyor, hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatan sarı-kırmızılılar transfer mesaisine devam ediyor. Defans hattı için önemli takviyelerde bulunmak isteyen Aslan'dan yılın hamlesi geldi. Galatasaray'dan sağ beke fırtına transfer! Messi'nin sağ kolu imzayı attı geliyor. Okan Buruk bayram ediyor, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Yaz transfer dönemini verimli geçiren sarı-kırmızılılarda bu sefer yılın bomba transfer haberi geldi. Galatasaray'dan sağ beke fırtına transfer! Messi'nin sağ kolu imzayı attı geliyor. Okan Buruk bayram ediyor, hayırlı olsun.

GALATASARAY'DAN SAĞ BEKE FIRTINA TRANSFER

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Birçok yıldız ile masaya oturan sarı-kırmızılılarda transfer müjdeleri peş peşe geliyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray'ın Sevilla forması giyen Gonzalo Montiel ile ilgilendiği ifade edildi. Haberde sarı-kırmızılıların Arjantinli sağ bekin transferi için İspanyol ekibiyle temasa geçtiği belirtildi.

yeni-proje-2024-07-18t103752-641.jpg

MESSİ'NİN SAĞ KOLU İMZAYI ATTI GELİYOR! OKAN BURUK BAYRAM EDİYOR

Geçtiğimiz sezonu Nottingham Forest'ta kiralık olarak geçiren Gonzalo Montiel, İngiliz ekibiyle 20 maça çıktı. Arjantinli futbolcu, 3 asistlik bir performans sergiledi.

yeni-proje-2024-07-18t103817-179.jpg

Montiel'in Sevilla ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 27 yaşındaki sağ bekin güncel piyasa değeriyse 10 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN