Galatasaray'dan ligi sallayacak transfer! Young Boys maçının ardından ateşi fitilledi. Atletico Madrid'in yıldızı geliyor

Galatasaray'dan ligi sallayacak transfer! Young Boys maçının ardından ateşi fitilledi. Atletico Madrid'in yıldızı geliyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dün akşam UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Young Boys'a deplasmanda 3-2'lik skorla mağlup olan sarı-kırmızılılarda yer yerinden oynuyor. Özellikle sol bek için arayışa geçen Aslan'dan müjdeli haber geldi. Galatasaray'dan ligi sallayacak transfer! Young Boys maçının ardından ateşi fitilledi. Atletico Madrid'in yıldızı geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de başarılı sonuçlar alan sarı-kırmızı ekip, dün akşam Young Boys karşısında adeta yıkıldı. Alınan mağlubiyet sonrası yönetim transfer düğmesine bastı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan ligi sallayacak transfer! Young Boys maçının ardından ateşi fitilledi. Atletico Madrid'in yıldızı geliyor.

GALATASARAY'DAN LİGİ SALLAYACAK TRANSFER

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Young Boys'a deplasmanda 3-2'lik skorla mağlup oldu. Sarı-kırmızılılarda bu karşılaşmanın ardından gerek ortaya konan performans gerek alınan skor nedeniyle yönetim transfer için acil toplandı. Gelen sürpriz transfer haberi ise taraftarları umutlandırdı. Sol bek mevkiine transfer planlayan Galatasaray'da son aday Javier Galan oldu.

yeni-proje-2024-08-22t104625-491.jpg

YOUNG BOYS MAÇININ ARDINDAN ATİ FİTİLLEDİ! ATLETICO MADRID'İN YILDIZI GELİYOR

Atletico Madrid'de oynayan 29 yaşındaki sol bek için görüşmelerin başladığı ifade edildi. Atletico Madrid'de teknik direktör Diego Simeone'nin de ayrılmasına onay verdiği Galan için 1 yıllık kiralık anlaşma teklif edildiği belirtildi. İspanyol futbolcunun, sarı kırmızılı takımda oynamaya sıcak baktığı ve transfer konusunda istekli olduğu bildirildi.

yeni-proje-2024-08-22t104638-037.jpg

Tecrübeli oyuncunun kulüplerin görüşmesini beklediği aktarıldı. Atletico Madrid'le Haziran 2026'ya kontratı olan Galan için İspanyol kulübü satın alma opsiyonu şartı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN