Galatasaray'dan kovulmuştu! Igor Tudor dünya devinin başına geçiyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Galatasaray'dan kovulmuştu! Igor Tudor dünya devinin başına geçiyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

2016-17 ve 2017 sezonlarında Galatasaray'ı çalıştıran Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor'un yeni takımı herkesi şaşırttı. Tecrübeli teknik adam, İtalyan devinin başına geçmeye hazırlanıyor.

2016-17 ve 2017 sezonlarında Galatasaray'ı çalıştıran, son olarak ise Fransız devi Marsilya'da görev alan Hırvat teknik adam Igor Tudor'un yeni durağı belli oldu. Tecrübeli teknik adamın yeni takımı herkesi şaşırttı.

Türkiye'de ilk olarak Karabükspor'u çalıştıran daha sonrasında ise Galatasaray'ın başına geçen Igor Tudor, yeşil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Marsilya'da görev alan ve geçtiğimiz Haziran ayında Fransız ekibinden ayrılan Hırvat çalıştırıcı hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde Alman devi Bayern Münih'e 3-0 mağlup olarak Devler Ligi'ne veda eden İtalyan ekibi Lazio, 2021'den beri takımı çalıştıran İtalyan teknik direktör Maurizio Sarri ile yollarını ayırma kararı aldı. İtalyan teknik adam ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Lazio'da sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan devinin, son olarak Marsilya'da görev alan Galatasaray'ın eski teknik adamı Igor Tudor'u takımın başına geçirmeyi hedeflediği öne sürüldü.

Hırvat teknik adam Marsilya'nın başında görev aldığı 48 maçta 27 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 yenilgi elde etmişti. Tecrübeli çalıştırıcı daha önce İtalya'da Juventus'ta yardımcı antrenör olarak görev almış daha sonrasında ise Hellas Verona'yı çalıştırmıştı.

Tudor, sarı-kırmızılı ekibi çalıştırdığı dönemde özellikle büyük maçlarda alınan skorlar nedeniyle beklentilerin altında kalmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN