Galatasaray'dan kovulmuştu! Aslan'ın eski hocası dünya devine imzayı attı: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Galatasaray'dan kovulmuştu! Aslan'ın eski hocası dünya devine imzayı attı: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Galatasaray'dan kovulan tecrübeli teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı. Aslan'ın eski patronu dev takıma imza atarak herkesi şaşırttı.

Bu sezon Süper Lig'de 24.şampiyonuğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'ın eski teknik adamının yeni durağı herkesi şaşırttı. Aslan'ın eski patronu, dev takıma imza tarak herkesi ter köşe yaptı.

2016-17 sezonunda Karabükspor'dan ayrılarak Galatasaray'ın başına geçen 2017-18 sezonunda ise sarı-kırmızılı ekipteki görevine son verilen Hırvat teknik adam Igor Tudor, yeni takımıyla herkesi şaşırttı. Tecrübeli teknik adam İtalyan devine imzayı attı.

Türkiye'de ilk olarak Karabükspor'u çalıştıran daha sonrasında ise Galatasaray'ın başına geçen Igor Tudor, yeşil sahalara geri döndü. Son olarak Fransız devi Marsilya'da görev alan Hırvat çalıştırıcı İtalyan devi Lazio'nun başına geçti.

Bu sezon 29. haftası geride kalan İtalya Serie A'da 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak 9. basamakta bulunan Lazio, takımın başına Tudor'u getirdi. Son olarak Marsilya'da görev alan Hırvat çalıştırıcı, Fransız ekibinde 48 maçta 27 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 yenilgi elde etmişti.

Tudor, Galatasaray'ın başında tüm kulvarlarda toplamda 34 görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 19 galibiyet 4 beraberlik ve 11 yenilgi alarak 1,79 puan ortalaması yakalamıştı.

Igor Tudor, Lazio'nun yeni teknik direktörü oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN