Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! 50 milyon euroluk yıldız imzayı attı. Ali Koç'un kalbine inecek

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! 50 milyon euroluk yıldız imzayı attı. Ali Koç'un kalbine inecek

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar yaz transfer dönemi için temaslara geçmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! 50 milyon euroluk yıldız imzayı attı. Ali Koç'un kalbine inecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğu elde eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-kırmızılılar yılın bomba haberini patlattı. Gelen transfer haberi taraftarları heyecana boğacak. Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! 50 milyon euroluk yıldız imzayı attı. Ali Koç'un kalbine inecek.

GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'YE YILIN TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Transfer haberlerini peş peşe patlatan sarı-kırmızılılarda yılın bomba haberi geldi. A Spor'da yer alan habere göre Galatasaray'ın, Bayern Münih forması giyen Kingsley Coman için harekete geçtiği öne sürüldü.

yeni-proje-2024-07-16t223715-175.jpg

50 MİLYON EUROLUK YILDIZ İMZAYI ATTI! ALİ KOÇ'UN KALBİNE İNECEK

Fenerbahçe'nin de çok istediği Fransız yıldız için tüm maddi şartların zorlanacağı ileri sürüldü. Yeni sezonda Alman ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Coman'ın, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Galatasaray'a sıcak baktığı iddia edildi. Yönetimin bu dev transfer operasyonu için önemli bir bütçe oluşturacağı kaydedildi.

yeni-proje-2024-07-16t223728-335.jpg

Galatasaray'ın, Coman transferini birkaç hafta içinde sonlandırmak istediği ve yıldız oyuncuyu kadrosuna katarak ezeli rakibine bir çalım daha atmayı hedeflediği öne sürüldü. Kingsley Coman geçtiğimiz sezon Bayern Münih'te toplam 27 maça çıktı. Yıldız kanat oyuncusu bu karşılaşmalarda 5 gol attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN