Galatasaray'dan bir yıldız daha gidiyor! Okan Buruk dünya starının biletini kesti. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı

Galatasaray'dan bir yıldız daha gidiyor! Okan Buruk dünya starının biletini kesti. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Eski kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri bu sefer peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'dan bir yıldız daha gidiyor! Okan Buruk dünya starının biletini kesti. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'dan bir yıldız daha gidiyor! Okan Buruk dünya starının biletini kesti. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı.

GALATASARAY'DAN BİR YILDIZ DAHA GİDİYOR

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Son zamanlarda takımdan gideceği iddia edilen dünya starı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Akşam'da yer alan habere göre Okan Buruk'un Ziyech'i takımda istemediği ve ona güvenmediği iddia edildi. Yıldız kanat oyuncusunun Suudi Arabistan ekipleri ile görüştüğü için yedekte tutulduğu belirtilerek “Buruk, Ziyech'e güvenmedi” denildi.

yeni-proje-2024-08-18t102403-878.jpg

OKAN BURUK DÜNYA STARININ BİLETİNİ KESTİ! BAVULUNU TOPLAYIP ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI


Geçen sezon başında Chelsea'den kiralanan ve geçtiğimiz dönemde bedelsiz olarak bonservisi alınan Hakim Ziyech'in durumu belirsizliğini koruyor. Faslı yıldızın Suudi Arabistan ekipleri ile görüştüğü ve Galatasaray Yönetimi'nin de belli bir bonservis karşılığında transfere onay verebileceği iddia ediliyor. Son olarak Ziyech'in Konyaspor maçında forma giymemesi Suudi basınında gündem oldu. Teknik direktör Okan Buruk ile yıldız oyuncu arasında problemlerin olduğu ve başarılı çalıştırıcının bu kararı bu nedenle verdiği yazıldı.

yeni-proje-2024-08-18t102415-525.jpg

İnfosports.site adlı haber sitesinde konuyla ilgili şu ifadeler kullanıldı: "Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hakim Ziyech'e Konyaspor maçında şans vermedi. Buruk, bu hamlesiyle kışkırtıyor ve onu takımdan ayrılmaya itiyor. Zorlu mücadelede ona güvenmemeyi tercih etti." Türkiye'de çıkan Ziyech'in bazı takımlarla temas halinde olduğu yönündeki haberleri değerlendiren Suudi basını, "Bu hareket, Ziyech'in takımdan ayrılmaya yaklaştığını gösteriyor. Bir sonraki adresi Suudi Arabistan olabilir" diye yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN