Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Okan Buruk Süper Kupa'nın rövanşını alacak. Hasan Arat küplere bindi

Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Okan Buruk Süper Kupa'nın rövanşını alacak. Hasan Arat küplere bindi

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar transfer mesaisini hızlandırdı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Okan Buruk Süper Kupa'nın rövanşını alacak. Hasan Arat küplere bindi. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen Galatasaray'da kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekipten müjdeli haber geldi. Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Okan Buruk Süper Kupa'nın rövanşını alacak. Hasan Arat küplere bindi.

GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle defans hattına ek takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılılar sürpriz bir transfere imza atmak üzere. A Spor'da yer alan habere göre Galatasaray'ın, Arjantinli yıldız Angel Correa'yı yakından takip ettiği iddia edildi.

yeni-proje-2024-08-11t131155-592.jpg

OKAN BURUK SÜPER KUPA'NIN RÖVANŞINI ALACAK! HASAN ARAT KÜPLERE BİNDİ

Sarı-kırmızılıların, Atletico Madrid forması giyen yıldız isim ile ilgili olumlu rapor hazırladığı belirtildi. Ayrıca Beşiktaş'ın da tecrübeli futbolcuyu kadrosuna dahil etmek istediği de biliniyor.

yeni-proje-2024-08-11t131205-863.jpg

Angel Correa'nın İspanyol devi ile olan sözleşmesi 2026 Haziran'da sona erecek. 29 yaşındaki oyuncunun bonservis değeri ise 18 milyon Euro olarak ifade ediliyor. Arjantinli yıldız geçtiğimiz sezon Atletico Madrid ile 47 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 11 gol atarken 3 de asist üretti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN