Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Dursun Özbek 23 yaşındaki Belçikalı yıldızı getiriyor. Hasan Arat çıldıracak

Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Dursun Özbek 23 yaşındaki Belçikalı yıldızı getiriyor. Hasan Arat çıldıracak

Galatasaray'da kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer mesaisine devam eden sarı-kırmızılılarda peş peşe güzel haberler gelmeye başladı. Transfer çalışmalarına hız veren Aslan'dan gündem yaratacak bir hamle geldi. Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Dursun Özbek 23 yaşındaki Belçikalı yıldızı getiriyor. Hasan Arat çıldıracak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kadroya ek takviyeler yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetimden taraftarı heyecanlandıracak yeni bir hamle geldi. Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Dursun Özbek 23 yaşındaki Belçikalı yıldızı getiriyor. Hasan Arat çıldıracak.

GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray uzun bir süredir sol bek arayışındaydı. Bir türlü istediği tarzda futbolcu bulamayan sarı-kırmızılılardan flaş bir hamle geldi. Aston Villa'dan Digne için girişimde bulunan sarı kırmızılılar, olumsuz sonuç alması üzerine rotayı Belçika'ya kırdı. Sabah'ın haberine göre, gündemdeki isim ise Club Brugge'den Maxim de Cuyper.

yeni-proje-2024-08-15t113208-012.jpg

DURSUN ÖZBEK 23 YAŞINDAKİ BELÇİKALI YILDIZI GETİRİYOR! HASAN ARAT ÇILDIRACAK

Belçika ekibinde geçen sezon 20 gollük skor katkısı sağlayan 23 yaşındaki solak oyuncu, bir süre önce Beşiktaş'ın gündemine girmişti. Maxim De Cuyper'in mali şartlarını araştıran Galatasaray cephesi, çift haneli bonservis beklentisinde olan Club Brugge'den indirime gitmesini bekleyecek. Belçika Milli Takımı ile EURO 2024'te boy gösteren De Cuyper, sol bek dışında sağ bek, orta sahanın solu ve sol açıkta görev yapabiliyor.

yeni-proje-2024-08-15t113134-517.jpg

2000 doğumlu joker oyuncuya yeni transfer Jelert gibi geleceğe yatırım gözüyle bakılıyor. Öte yandan Club Brugge, geçtiğimiz günlerde Maxim De Cuyper'in sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattığını açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN