Galatasaray'dan Beşiktaş taraftarını kızdıracak hamle! Dursun Özbek taçsız prensi geri getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'dan Beşiktaş taraftarını kızdıracak hamle! Dursun Özbek taçsız prensi geri getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda sıcak bir gelişme yaşandı. Gelen son dakika bilgisi gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray'dan Beşiktaş taraftarını kızdıracak hamle! Dursun Özbek taçsız prensi geri getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Şampiyon olan kadroyu bozmadan ek takviyeler yaparak ilerleyen sarı-kırmızılılar sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Sarı kırmızılı yönetimin sır gibi sakladığı transfer Şampiyonlar Ligi'nden gelen parayla gerçekleşecek. Galatasaray'dan Beşiktaş taraftarını kızdıracak hamle! Dursun Özbek taçsız prensi geri getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ TARAFTARINI KIZDIRACAK HAMLE

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray yönetimi Al Nassr'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca'yı gündemine aldı. Ancak bu planın hayata geçmesi takımın Şampiyonlar Ligi'ne kalmasına bağlı.

yeni-proje-2024-08-21t111736-772.jpg

DURSUN ÖZBEK TAÇSIZ PRENSİ GERİ GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Şu an harcama limiti nedeniyle transferde hareket alanı kısıtlı olan, Cimbom eğer play-off'taki rakibi Young Boys'u saf dışı bırakırsa Devler Ligi'ne katılım bedeli olarak kasasına yaklaşık 30 milyon euro koyacak. Böylece harcama limiti sorunu ortadan kalkacak ve Talisca için gereken rakam rahatlıkla karşılanacak. Bu plan gerçekleşirse hem takımın gücüne güç katılacak hem de taraftarın coşması sağlanacak.

yeni-proje-2024-08-21t111750-099.jpg

Suudi Arabistan kulübünün yüksek maliyeti nedeniyle ayrılmasına sıcak baktığı 30 yaşındaki on numaranın yeniden Türkiye'de forma giymek istediği biliniyor. Talisca, Al Nassr'da 87 maçta 68 gol kaydederken 10 da asist yaptı. Talisca'nın güncel piyasa değeri 13 milyon Euro. Brezilyalı futbolcunun sözleşmesi 2026'da sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN