Galatasaray'dan Avrupa'yı altüst edecek transfer! Hem 8 numara hem de 10 numara oynuyor: 25 yaşındaki yıldız imzayı attı

Galatasaray'dan Avrupa'yı altüst edecek transfer! Hem 8 numara hem de 10 numara oynuyor: 25 yaşındaki yıldız imzayı attı

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Orta saha için transfer mesaisine devam eden sarı-kırmızılılar sürpriz bir gelişmeye imza attı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray'dan Avrupa'yı altüst edecek transfer! Hem 8 numara hem de 10 numara oynuyor. 25 yaşındaki yıldız imzayı attı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar merkezi orta saha için mesaisini sürdürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan Avrupa'yı altüst edecek transfer! Hem 8 numara hem de 10 numara oynuyor. 25 yaşındaki yıldız imzayı attı.

GALATASARAY'FAN AVRUPA'YI ALTÜST EDECEK TRANSFER

Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor. Orta saha için henüz net bir transfer gerçekleştirmeyen sarı-kırmızılılar sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Fotomaç'ta yer alan habere göre, G.Saray sağ beke Rennes forması giyen Guela Doue'yi transfer etmek isterken, bu transfer defterini kapattığını açıkladı. Fransız ekibiyle her konuda anlaşan sarı-kırmızılılar, buna karşın oyuncu tarafıyla anlaşamadı.

Konuyla ilgili yönetici İbrahim Hatipoğlu, "Doue'nin yakınındaki kişiler, her geçen gün farklı taleplerle süreci biraz daha zora soktular. Listemizdeki oyunculardan biriydi. Bu saatten sonra Galatasaray'ın transfer listesinde Doue bulunmuyor." dedi. Bu kapsamda Cimbom, Kopenhag forması giyen Elias Jelert liste başına yazdı ve görüşmelerini sürdürüyor. 21 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşan G.Saray, Danimarka temsilcisiyle pazarlıklarını sıklaştırdı.

yeni-proje-2024-07-24t141328-252.jpg

HEM 8 NUMARA HEM DE 10 NUMARA OYNUYOR! 25 YAŞINDAKİ YILDIZ İMZAYI ATTI

Sarı-kırmızılıların Sambacı yıldız için 16 milyon Euro + bonuslar teklif ettiği, Zenit'in ise 20 milyon Euro'da direttiği iddia edildi. Bu transferde anlaşılamaması halinde Cimbom'un B planı ortaya çıktı ve sürpriz bir isim gündeme geldi. G.Saray, Dinamo Kiev forması giyen 25 yaşındaki orta saha Mykola Shaparenko'yu listesine aldı. 8 ve 10 numara pozisyonunda forma giyen Ukraynalı yıldızın önümüzdeki sezon sözleşmesi bitiyor.

yeni-proje-2024-07-24t141350-637.jpg

1 yıl mukavelesi kaldığı için Aslan cüzi bir miktarda bonservis ödeyerek oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor. Shaparenko geçtiğimiz sezon Dinamo Kiev'de 26 maça çıkarken 5 gol - 8 asistlik performans gösterdi ve 1.918 dakika sahada kaldı. Kulübüyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Ukraynalı futbolcunun güncel piyasa değeri ise 9 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN