Galatasaray'da Zaha'nın üstüne çizik çekildi! Okan Buruk 40 milyon euroluk Portekizli yıldızı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da Zaha'nın üstüne çizik çekildi! Okan Buruk 40 milyon euroluk Portekizli yıldızı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılarda flaş bir gelişme yaşandı. Wilfried Zaha'nın takımdan ayrılması durumunda ilk transfer hedefi belirlendi. Galatasaray'da Zaha'nın üstüne çizik çekildi! Okan Buruk 40 milyon euroluk Portekizli yıldızı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'da Zaha'nın üstüne çizik çekildi! Okan Buruk 40 milyon euroluk Portekizli yıldızı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY'DA ZAHA'NIN ÜSTÜNE ÇİZİK ÇEKİLDİ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Takımdan ayrılması beklenen Wilfried Zaha'nın yerini dolduracak hamle sonunda geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Cimbom'da teknik Direktör Okan Buruk, yaptığı açıklamada Zaha'nın İngiltere Premier Lig'e dönmek istediğini ve transfer görüşmeleri yaptığını ifade etmişti. Bu gelişmelerin ardından Aslan, kanat transferi için gaza bastı.

yeni-proje-2024-08-16t121419-949.jpg

OKAN BURUK 40 MİLYON EUROLUK PORTEKİZLİ YILDIZI GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Sarı-kırmızılı kulübün Wolverhampton forması giyen Portekizli kanat, Gonçalo Guedes için harekete geçtiği ifade edildi. Transferin durumunu Okan Buruk'un futbolcu hakkındaki raporu belirleyecek. 2027 yılına kadar İngiliz ekibiyle sözleşmesi olan Portekizli isim, geçen sezon devre arasında Villarreal'e kiralanmıştı.

yeni-proje-2024-08-16t121432-270.jpg

Gonçalo Guedes, La Liga'da 17 maça çıktı. Yıldız futbolcu, bu maçlarda 3 gol ve 2 asist üretti. Portekizli futbolcunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN