Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk 25 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Almanya devine transfer oluyor

Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk 25 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Almanya devine transfer oluyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Zaha'nın ardından bir yıldız daha takıma veda ediyor. Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk 25 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Almanya devine transfer oluyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda takımdan ayrılacak isimler merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da yaprak dökümü! Okan Buruk 25 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Almanya devine transfer oluyor.

GALATASARAY'DA YAPRAK DÖKÜMÜ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Young Boys'a elenen sarı-kırmızılılarda peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Galatasaray'ın 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Derrick Köhn, Young Boys maçı sonrası veda etmeye hazırlanıyor. Almanya'lı genç yıldızın transferinin gerçekleşmesi an meselesi.

yeni-proje-2024-08-30t123406-340.jpg

OKAN BURUK 25 YAŞINDAKİ YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! ALMANYA DEVİNE TRANSFER OLUYOR

Galatasaray'da iyi bir sezon geçiremeyen ve istenileni bir türlü veremeyen Derrick Köhn Alman ekibi Werder Bremen ile anlaştı. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Galatasaray ve Werder Bremen, Derrick Köhn'ün satın alma opsiyonlu kiralık transferi için anlaşmaya vardı.

yeni-proje-2024-08-30t123418-357.jpg

Alınan bilgilere göre, Derrick Köhn'ün satın alma opsiyonunun 6 milyon euro civarında olduğu iddia edildi. Satın alma opsiyonunun ise zorunlu olmadığı belirtildi. Derrick Köhn, geçtiğimiz sezon Alman ekibi Hannover'den 3 milyon Euro bonservis bedeliyle satın alınmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN