Galatasaray'da Wilfried Zaha krizi: Okan Buruk'tan flaş açıklamalar

Galatasaray'da Wilfried Zaha krizi: Okan Buruk'tan flaş açıklamalar

Beşiktaş, Süper Kupa'da ezeli rakibi Galatasaray'ı tarihi bir skorla 5-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılı taraftarların büyük beklentiye sahip olduğu Wilfried Zaha, bir kritik maçta daha yedek soyundu. Teknik direktör Okan Buruk'un, maç sonunda Zaha hakkındaki açıklamaları ise geniş yankı uyandırdı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası'nın kazananı Beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş, dev derbide ezeli rakibini tarihi skorla 5-0 mağlup ederek Süper Kupa'yı 10. kez müzesine götürdü.

Resim

Galatasaray'da Beşiktaş hezimetinin ardından gözler Okan Buruk'un tercihlerine çevrildi. Genç teknik direktör, bir maçta daha Wilfried Zaha'yı yedek soyundurup; yerine Kerem Aktürkoğlu'nu tercih etti. Bu karar, Sarı-Kırmızılı taraftarların eleştirilerine neden oldu.

''ZAHA BENİ YANLIŞ ANLADI''

Resim

Yaz boyunca Galatasaray'ın kampında yer alan Wilfried Zaha, hazırlık maçlarında ilk 11 başlamasına rağmen Süper Kupa'da sadece 15 dakika sahada kaldı. Teknik direktör Okan Buruk ise maç sonunda yaptığı açıklamalarda Zaha hakkında ilginç ifadeler kullandı. ''Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oyandı. Diğerlerinde normaldi'' diyen Okan Buruk, "Zaha'ya 10 kişi kalınca yeni dizilişi söyledim ama o yanlış anladı ve sahaya yanlış dizildik'' sözlerini sarf etti.

Süper Kupa'nın ardından Wilfried Zaha'nın Galatasaray'daki akıbeti merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN