Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Büyük umutlarla transfer edilmişti: Yeni durağı belli oldu: 5 milyon euro...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Büyük umutlarla transfer edilmişti: Yeni durağı belli oldu: 5 milyon euro...

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, büyük umutlar ile kadrosuna kattığı golcü oyuncusu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Yeni sezonda uygulanacak olan yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlayan Galatasaray, büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Aslan'ın yıldız ismi, 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma veda ediyor.

Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0 mağlup olarak tarihi bir hezimete uğrayan Galatasaray, dev derbinin ardından Okan Buruk'un canlı yayında eleştirdiği Fildişi Sahilli golcü oyuncu Wilfried Zaha ile yollarını ayırma kararı aldı.

Fanatik'in haberine göre; Geçen sezon yaz transfer döneminde takıma bedelsiz olarak katılan golcü oyuncu için Suudi Arabistan kulübü Al Ittahad'ın devreye girdi.

Sarı-kırmızılı ekibin, güncel piyasa değeri 11 milyon euro olan 31 yaşındaki golcü oyuncu ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Arap ekibinin golcü oyuncu için 5 milyon euro bonservis ücreti ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

Wilfried Zaha - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Galatasaray forması altında toplamda 43 karşılaşmada görev alan Zaha, takımına 10 gol 5 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN