Galatasaray'da gençlik aşısı! Okan Buruk Chelsea'nin 20 yaşındaki yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gençlik aşısı! Okan Buruk Chelsea'nin 20 yaşındaki yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun hazırlıkları devam ediyor. Şampiyon kadroyu bozmadan yoluna devam etmek isteyen sarı-kırmızılılarda sallantılar devam ederken gözler transferler çevrilmiş durumda. Özellikle orta sahaya ek takviyede bulunmak isteyen Aslan'dan flaş bir hamle geldi. Galatasaray'da gençlik aşısı! Okan Buruk Chelsea'nin 20 yaşındaki yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçen sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çıktığı Süper Kupa maçında Beşiktaş'a 5-0'lık gibi bir ezici mağlubiyet alan sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi sürüyor. Orta sahaya ek takviyede bulunmak isteyen Aslan'dan flaş bir hamle geldi. Galatasaray'da gençlik aşısı! Okan Buruk Chelsea'nin 20 yaşındaki yıldızını getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY'DA GENÇLİK AŞISI

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Orta saha için uzun süredir arayışta olan sarı-kırmızılı ekipten beklenen hamle geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray, Chelsea'den Carney Chukwuemeka'yla yakından ilgileniyor.

yeni-proje-2024-08-15t110337-645.jpg

OKAN BURUK CHELSEA'NİN 20 YAŞINDAKİ YILDIZINI GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

İngiliz ekibinin geniş kadrosunda geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan 20 yaşındaki futbolcuyla ilgili araştırmalar yapıldığı ve teknik direktör Okan Buruk'un raporuyla hareket edeceği öğrenildi. 2022 yılında Aston Villa'dan 18 milyon Euro'ya Chelsea'ye giden Chukwuemeka da geçen sezon İngiltere Premier Lig'de 9 maçta 223 dakika sahada kalabildi.

yeni-proje-2024-08-15t110353-824.jpg

Genç maestronun ortak özelliği 1.87'lik boyuyla güçlü fiziği ve çok dinamik olması. Sarı-kırmızılıların, Buruk'un onay vermesi durumunda İngiliz deviyle satın alma opsiyonuyla kiralanması için görüşmelere başlayacağı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN