Galatasaray'da flaş ayrılık! Okan Buruk 3 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı

Galatasaray'da flaş ayrılık! Okan Buruk 3 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da flaş ayrılık! Okan Buruk 3 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda takımdan ayrılacak isimler merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şoke etti. Galatasaray'da flaş ayrılık! Okan Buruk 3 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı.

GALATASARAY'DA FLAŞ AYRILIK

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan transferlerini gerçekleştiren sarı-kırmızılı yönetim bir yandan da bazı futbolcuları takımdan göndermek istiyor. Gelen son dakika bilgisi ise gündeme bomba gibi düştü. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray'da Okan Buruk'un planları arasında yer almayan Cicaldau ile yolların ayrılması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar Rumen futbolcunun transferi için Avrupa'dan bir kulüple görüşmelerini sürdürüyor.

yeni-proje-2024-08-16t124426-309.jpg

OKAN BURUK 3 MİLYON EUROLUK YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! BAVULUNU TOPLAYIP ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

Okan Buruk'un Galatasaray'daki ilk sezonunda Ittihad Kalba'ya; ikinci sezonunda ise Konyaspor'a kiralanan Cicaldau'nun bu sefer bonservisiyle birlikte takımdan ayrılması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, Rumen futbolcunun transferi için Avrupa'dan bir kulüple görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray, Cicaldau'nun transferi için Belçika ekibi Westerlo ile görüşüyor.

yeni-proje-2024-08-16t124435-887.jpg

Sarı-kırmızılılar bu transferden yaklaşık 4 milyon Euro kazanmayı hedefliyor. Ödeme planında anlaşılırsa resmi imzalar atılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN