Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un gol makinesi resti çekti. Serie A devine transfer oluyor

Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un gol makinesi resti çekti. Serie A devine transfer oluyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Eski kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılar, dün akşam Young Boys karşısında kendi evinde 1-0 mağlup oldu. Alınan mağlubiyet sonrası flaş bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un gol makinesi resti çekti. Serie A devine transfer oluyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un gol makinesi resti çekti. Serie A devine transfer oluyor.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Dün akşam Young Boys karşısında 1-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'nden elenen sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Fotospor'da yer alan habere göre Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden gelecek ekstra geliri kaybetmesinin üzerine Mauro Icardi'nin AC Milan'a transferinin önünün açılacağı iddia edildi.

yeni-proje-2024-08-28t120543-036.jpg

OKAN BURUK'UN GOL MAKİNESİ RESTİ ÇEKTİ! SERIE A DEVİNE TRANSFER OLUYOR

İtalyan CalcioMercato'da yer alan habere göre Şampiyonlar Ligi'ni kapısından dönen Galatasaray'da Mauro Icardi, Türkiye'den ayrılma kararı alabilir. Bu elenme Icardi'nin geleceğini değiştirebilir. Türkiye Süper Kupası'nda Beşiktaş'a karşı alınan ağır yenilgi sonrasında Şampiyonlar Ligi'ne veda Galatasaray için acı verici bir sezonun işaretçisi gibi.

yeni-proje-2024-08-28t120600-141.jpg

31 yaşındaki Arjantinli forvet, geçen yıl attığı 32 golün de gösterdiği gibi hala üretken bir golcü. Serie A'da da faydalı olabilir. Özellikle AC Milan'ın golcü aradığı göz önüne alındığında Milan bu fırsattan yararlanabilir. Son birkaç saatin sıcak ismi Tammy Abraham. Saelemaekers'ı De Rossi'nin takımına götürebilecek takasla tekrar AC Milan'a transfer olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN