Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk dünya starının biletini kesti gönderiyor. Premier Lig devine transfer oluyor

Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk dünya starının biletini kesti gönderiyor. Premier Lig devine transfer oluyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Eski kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri bu sefer peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk dünya starının biletini kesti gönderiyor. Premier Lig devine transfer oluyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk dünya starının biletini kesti gönderiyor. Premier Lig devine transfer oluyor.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz gün Kerem Aktürkoğlu krizi yaşayan Galatasaray'da sular durulmuyor. Hatta Kerem'in 'bu takımda bir daha oynayanın...' dediği iddia edilerek Rusya'ya transfer olmak istediği iddia edilmişti. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın geleceği netleşmeye başladı. İngiltere'de Leicester City tarafından çok istenen Fildişili yıldız, birçok Premier Lig kulübünün listesinde bulunuyor. Leicester City ise son 2 günde girişimlerini hızlandırarak Galatasaray'la görüşmelerini sürdürdü. İki kulübün prensip anlaşmasına vardığı aktarıldı.

yeni-proje-2024-08-13t105447-352.jpg

OKAN BURUK DÜNYA STARININ BİLETİNİ KESTİ GÖNDERİYOR! PREMIER LİG DEVİNE TRANSFER OLUYOR

İngiliz ekibi, Zaha için tekliflerini sıklaştırıp, 7 milyon euro'luk bir bütçe hazırladı. Deneyimli yıldızın hem maaşını karşılamak isteyen İngiliz kulübü hem de kiralama bedeli ödeme konusunda ikna olmaya başladı. Leicester'ın kısa sürede bu transferi resmiyete dökmek istediği vurgulandı. Ayrıca Premier Lig ekibinin Zaha'ya ilk 11 garantisi verdiği kaydedildi.

yeni-proje-2024-08-13t105501-581.jpg

Leicester City'nin dışında Crystal Palace da Zaha'yı kadrosuna katmak için çaba harcıyor. Crystal Palace altyapısında yetişen Fildişi Sahilli futbolcu, uzun seneler forma giyip, takım kaptanlığı da yapmıştı. Crystal Palace, deneyimli yıldızın geri dönmesi için çaba harcıyor. West Ham, Tottenham ve Wolverhampton da Zaha'yı gündeminde tutuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN