Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Bir daha forma giyme şansı yok

Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Bir daha forma giyme şansı yok

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Eski kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri bu sefer peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Bir daha forma giyme şansı yok. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk 21 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Bir daha forma giyme şansı yok.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızılıların Kopenhag'dan 9 milyon Euro'ya transfer ettiği Elias Jelert hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Şu ana kadar antrenmanlarda Okan Buruk'un gözüne giremeyen Elias Jelert, Galatasaray'da yaşanan bek sorununa rağmen formayı bir türlü alamadı. Okan Buruk'un yönetime yetersiz raporu verdiği Elias Jelert'ın kiralanabilme ihtimalinin gündeme geldiği ifade edildi.

yeni-proje-2024-08-16t113253-718.jpg

OKAN BURUK 21 YAŞINDAKİ YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! BİR DAHA FORMA GİYME ŞANSI YOK

Galatasaray'ın 9 milyon Euro ödeyerek Kopenhag'dan kadrosuna kattığı Elias Jelert antrenmanlardaki performansıyla Okan Buruk'un gözüne girmeyi başaramadı. Okan Buruk'un hem performans hem de fiziksel olarak yetersiz olarak gördüğü Elias Jelert'i şu anda kadroda düşünmediği iddia edilirken, Elias Jelert'in kiralanabileceği de öğrenildi.

yeni-proje-2024-08-16t113320-290.jpg

Şu anda özel bir programla çalışan Elias Jelert'in performansındaki son değişimlere göre Okan Buruk'un genç oyuncu hakkında kesin bir karar vermesi bekleniyor. Kopenhag ile Galatasaray'a karşı Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren ve Danimarka ekibiyle son sezonunda 45 maça çıkan Elias Jelert 1 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN